Telefon önerisi rica ediyorum.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öğretmenlerle ilgili konuştuğu zamanki mi?

Evet Mehmet.
O video'dan bahsediyorum.
Konuyla alakasi yok ama ;
1500 TL'lik telefonlar kullanip, öğretmenine 1000 TL maaş veren bi milletiz.
Ondan sonrada o öğretmenden çocuklarimiza iyi bir eğitim vermesini bekleriz..

Samsung Galaxy S 2
Pişman olmazsınız

samsung_galaxy_s_ii_official_1.jpg

:cat::cat::cat::cat: aynen öyle ama max 400 demişsin o ayrı . :) ama uyarayım iphone kullandıktan sonra başka DOKUNMATİK telefon kullanmak istemeyeceksin. :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:26 ----------

değişiklik yapmada sürem dolmuş. mesajı birleştiremedim.

Son birşey daha dokunmatik alacaksanda iphoneden başka alma çünkü diğer telefonların dokunmatiklerini başarılı bulmuyorum. ama tuşlu dersen e72 tavsiye ederım yada yenı cıkan e73.

yıllarca
samsung ;telefonları kullandım . her seferınde pişman olmama ragmen görseline kandım ve sonunda tövbe ettim. hangi samsungu aldıysam kulaklık melodi sesini begenmedım ve ara ara kilitlenme yaşadım .kızaklılarda ise film problemlerı oluyordu.
nokia ;tuşlu olan telefonları başarılı ama dokunmatik için zamana ihtiyacı var.
Lg; kullanmadım ama kullanan ve isyan eden arkadaşım çok :)
htc ; kaliteli oldugunu dusunuyorum çok övgü alan bir telefon.
iphone; çook pahalı ama dokunmatikte bir numara ve diğer her şeyinde :D
ve ,
çinphone lar :D ; Sakın ha yazılanlara kanmayın yoksa çok pişman olursunuz. benden söylemesi

e72 nın canı cehenneme dıyorum sadece . white editionunu aldım ama vasat geri iade ettım allahdan hepsiburadadan aldımda ıadesını onayladılar.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Arkadaşlar nokia c5-03 aldim. Konu kilit yapabiliriz.

Konuyu niye açtin abicim sen yahu?:silent:
Arkadaslar hangi telefonu alayim diye sordun.
Bir Allah'in kulu da aldigin telefonu söylemedi.:)
Bu nasil is?
Hani bakayim millet ne kullaniyor ben tam tersini yapayim gibi bisey olmus bu.:mrgreen:
Bari 5110 alsaydin.:cherry:

güle güle kullan bende yarın olmayı düşünüyorum önerirmisin birde ne kadara aldın

ya biraz öyle oldu ama, diğer telefonlarla kıyasladım kamerası çok hoşuma gitti ayrıca istediğim bütün özellikler var, şimdi tavsiye edermisinz sorusuna cevap veremem pek kullanmadan, ama özellikler bakmından harika bir telefon gibi görünüyor tek eksiği flaşh yok, Fiyatı 440 TL. Şuan memnunum tabi.

bende bügün ikinci el aldım ama telefon hiç açılmamıs kutusunda adam almıs kredi kartına taksikle 560 liraya bende 380 peşin fiyatına aldım + yanımda araç sarjı 2 gb hafıza kartı dahil telefonu ilk açan ben oldum şuan 8 saat şarja taktım 2 saat oldu şarjda incelem fırsatım pek olmadı sırf gps için aldım teli

arkadaşım ücretsiz tv çin malı telefonlarda oluyor.Ve çin telefonu hiç ama hiç tavsiye etmem.Yemin ederim 2 ayda çöpe atarsın parana yazık.Sar değeri çok yüksek kanser yapma (Allah korusun) riski fazla.Ama dokunmatik wifili sağlam güzel bir telefon diyorsan Nokia 5800 öneririm.Dokunmatiği çok hassas uygulama açabiliyor.Wifi war ;) kafan agrımaz.Bu iş birazda bütçeye bakar tabiki ..400 tl diyorsun :S Biraz daha para bulabilirsen C7 ya da C5-03 tavsiyelerim arasında...İyi günler

Ben bu konuyu ciddi birşey sanıp bakmadıydım, şimdi baktım, değilmiş. :) Daha doğrusu başlangıçta ciddi olarak açılmış ama "döndermişler" konuyu, iyi de olmuş.

Ben telefon kavramını sevmiyorum.Cebini de sevmem, ankesörlüsünü de, evdekini de. Evde telefon çalarsa kolay kolay bakmam.Yalnız olsam dahi bakmam bazen. Sonra öldü mü lan bu n'oldu diye beni tanıyan 2-3 kişi merak edip arka arkaya arama yapmaya başlarlar, açmak zorunda kalırım.

Bu cep telefonu denilen cihazı ben ilk olarak 1997 senesinde bir iş arkadaşımda gördüm.Herefçioğlu 1 tam maaşını o alete yatırdı.Manyak herif. Sonra 2000 senesinde iş yerinden "kardeşim ne biçim insansın lan sen, arıyoruz bulamıyoruz bir cep telefonu al yoksa karışmayız" dediler.Mecburen gittim bir telefoncuya, "usta bu aletlerin en ucuzu hangisi?" dedim, bi tane 3310 verdiler.Hiç unutmam 189 lira saydım o alete.Az kalsın kalbim duracaktı.Küfür ede ede geldim.Aradan yıllar geçti.Telefon cebimde çaldıkça sinirleniyorum.Asla alışamadım.10 yıl sonra hiç unutmam, şakır şakır sağanak yağmur yağıyor.3310 yağmurluk cebindeydi.Bir ara telefondan garip bi ses gelip sustu hemen.Çıkarıp baktım, hakkın rahmetine kavuşmuş.Toprağı bol solun.Sağlam aletti hakikaten.Tekrar telefoncunun yolunu tuttum. "Usta bu aletlerden en ucuzu hangisi?" diye sordum, bu sefer 89 liraya ince ufak kibar bir nokya verdiler yine.Ulan 10 yıl sonra cihaz 100 lira ucuzlamış iyi mi! Mecbur olmasam 10 yıl beklerdim.Gitti 100 lira.Yine içim kan ağlayarak verdim 89 lirayı.Bana göre tamamen boşa giden bir paradır bu. Mektup yazmak diye güzel bir iletişim yöntemi var.Hem üzerinde rengarenk pulları da oluyor, biriktirip koleksiyon yapabiliyorsun.Neyse arkadaşlar uzattım kusura bakmayın.Böyleyken böyle durumlar.Selam eder gözlerinizden öperim.

Son düzenleme:
Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
elin 2 kuruşa malettiği alete 100 kuruş vermek?
emeğimize yazık değil mi?
kazanırken çektiğimiz sıkıntıları hiç düşünmeden harcıyoruz paramızı
sanki onsuz eksik kalacakmışız gibi
popüler kültürün gereksiz gereksinimleri

Para varsa Samsung Galaxy S2 alınır yada fiyatına göre en iyisi huawei ideos x5

Dokunmatik almada ne olursa olsun :) bence telefon menüler arasında hızlı geçişi olan kullanışlı birşey olmalı. Alo desin mesaj alıp göndersin gprs olsun tamamdır :)

Cep telefonu gibisi var mı? Saymaya gerek yok, faydası da zararı da kullanıcıdan...

bu arada2001 yılından itibaren şu an 18nci telefonumu kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar