tekzip yazıyorum

ya ben kimsenin annesi değilim. yani nasıl yanlış anlaşıldı hiç bilmiyorum kelimeler. hangi anne oğlunun tutkusunun peşinden giderki , hemde beni yanına almayı unutma deyip bide o deli ile aynı motosiklette hız yapmaya kalkar.valla çok tuhaf.
diğer bi merak konusunuda gideriyim. kimsenin peşinde değilim. her tür nici aldığınız için öyle abuk bişeyi almakta bana düştüğü için.
umarım artık aynı dili konuşabiliriz de sizde bende rahatlarım.
sizlerle anlaşabilecekmiyim onuda bilmiyorum ya . sakin ve iyi çocuklara benziyosunuz . bakacağız artık:)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Tekrar Hoşgeldin :thumleft:
Birbiri ile anlaşamayan hiçbir motorcu yoktur hepsi aynı dili konuşur :thumright:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Skullhunter, niceeee

evet bencede foruma gelen üye bütün motorcu her nerede olursa olsun farklı ülkelerden olursa olsun aynı dilleri bilmeseler bile kendi motorcu dillerini konuştururlar sen onu kafana hiç takma peşindeyim :),

hoşgeldin kardeşşşşş
hah diyene bak speedi anlaşamasa anşlaşamasa bi senle anlaşamaz :king:

evvet böylece töhmet altında kalmaktan kurtuldum bende yaw ..arkadaşlar gördüğünüz gibi annem falan yok benide alın oyununuza yaw valla kimseye söylemem :p :p :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
heuheue tamam hocam :) alırız alırız da motor yokki alalım yahuu heuheu
leto, sen sus fazla konuşma hueheu forumda senin dilin uzuda bakıorum haaa

speed bendeki pabuç kadar olmuş olabilir ama seninki palet kadar oldu geçiyor bileee mesaj sayından belli :king:

Hoşgeldin....
Kimsenin peşinde değilsin ama yolda yürürken dikkat et. bak bakalım önünde insan varmı. Veya araba ile giderken önünde motor veya baska bir araba:) o zman da dersın yıne "kımsenın peşinde değilim":) forumdakıler sakındır sen merak etme.. ama sen çok heyecanlı gırdın:)

kafam karıştı

hondacbr1100xx,
formdaki herkes sakin ve bi ben heyecanlıyım öylemi. valla bunu iltifat kabul ediyorum ve teşekkürler:)) neden bu kadar sakin herkes peki hondacbr?????

peki sen neden bu kadar teleşlısın bir yeremi yetişeceksin peşindeyim ??? sakin ol hayat uzun :queen: her şey için zamanımız var :thumright: :thumright:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar