Teknik bir sorun

merhabalar,

teknik bilgilerden anlayan arkadaşlara iki sorum olacak
geçen hafta 2004 model 2. el bir piaggio x8 200 motor aldım

1 - motor sürüş sırasında sağa ya da sola çekiyor ve tamirciye götürdüğümde mili yamulmuş ve 150 YTL ye düzeltilebilir dedi. 150 YTL biraz fazla gibi geldi bana. Konuyla ilgili aydınlatıcı bilgi verebilecek varsa sevinirim.

2- Aynı tamirci motorun kalkışta titrediğini ve varyatör kayışının yağlanması gerektiğini ve onun da 50 YTL tutacağını belirtti.

Bu işlemler için bu fiytlar makul mudur yoksa tavsiye edebileeğiniz başka tamirciler var mıdır ? (İstanbul Maslak Oto sanayi)

Yardımarınız için şimdiden teşekkürler...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vaayyy iyiymiş bee kimmiş bu tamirci tavsiye edelim herkese :p

2- Aynı tamirci motorun kalkışta titrediğini ve varyatör kayışının yağlanması gerektiğini ve onun da 50 YTL tutacağını belirtti.

Kayışı yağlamak ha. O tamirciden korkulur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
O paraya düzeltme değil değiştirme yapması gerek. Yağlama için 50 lira hele assstronomik geldi.

Nasıl olsa motorun yürür durumda fazla aceleci olma, gerekirse birkaç yetkili servis falan dolaş fiyat al. Maslak Atatürk sanayi 2.kısım V Motor Yılmaz Usta var, piaggio'ya bakıyormu hatırlamıyorum ama iyi ustadır. Keza Gültepe BP arka sokağında Orhan Usta var yılların motorcusudur bi uğra fiyat al.

Kolay Gelsin...

Makine' Alıntı:
Kayışı yağlamak ha. O tamirciden korkulur.

:cherry: Kayış yağlama olayına dokunmiicam bile :cherry:

yağlamak lasım titreşimi keser yürür yürümez orasını bilmem :mrgreen:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Bu usta kayışı yağlamak için para alıyorsa korkulur :cherry:
Bence başka yer daha pahalı bile dese milini oraya düzelt, çünkü kayışı yağlayacağım diyen sahtekar usta milinide doğru düzeltmeyecektir.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
50 Ytl ye yeni mil çekilir bea.

Kayışı yağlayan adam para için diski de tekerleri de yağlar.

Öncelikle bilgiler için çok teşekkür ederim.
Kazıklanmaktan kurtuldum ayenizde :)
peki yeni aldığım bu motorda, özellikle kontrol ettirmem gereken başka bişeyler var mı ?

yok şişhanede değil, oto sanayide. isim vermiyim şimdi ayıp olur.
bu arada mil'in ne olduğunu bilmiyordum. Yeni öğrendim. Ufacık bir demir parçasına o kadar para istemeleri çok ayıp gerçekten arkadaşlar.
Lütfen birbirimizi biliçlendirerek bu tip adamların bizi enayi yerine koymasına izin vermeyelim.

bu elemana usta demeye çok şahit gerek walla..:mrgreen: aman dikkat iyikide sormuşsun hocam.. yok boşuna sahtekar insanlara para kazandıracaktın.. :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar