günaydın sen en iyisi grup arkadaşları motoru bırakmadan ,sen bırakma.şimdi onlar motora bindimi sen pencereden bakamazsın boşuna emanete götür getir vs,ben evin önündeki garaj kapısını açıp kapatırken gına geldi.iyi sabırEvet abicim hatta bu hafta yine koydum motoru tekrar çıkartacam.. sokup çıkartmak da zagmetli iş yahu . kolay olmuyor
mehmet daha tam hondacı değil baksana profile yazmıyor hiç![]()
günaydın sen en iyisi grup arkadaşları motoru bırakmadan ,sen bırakma.şimdi onlar motora bindimi sen pencereden bakamazsın boşuna emanete götür getir vs,ben evin önündeki garaj kapısını açıp kapatırken gına geldi.iyi sabır
resim işini güzel bir yerde ayarlayım profil yapacam,sabah baktım hava bulutsuz güneş görünce dayanamadım işe geldim motorla ,sabah bakıyorum hava kapalı tabanvayla işe,la öğlen arası hava bi güzel arkadaş hemen atlıyorum tepesine en fazla 3dk sonra iniyorum yav bura küçük yer ,adaşım kanuni(hero)sattım dün 8yıl süren aşkımız sona erdi yav ybr nin mutluluğundan çok ona üzüldüm ne günlerdi be....ramazan abi kasım geldi binemeyiz artık diyorum koyuyorum havalar güzel gidiyor. çıkarıyorumevimden de uzakta. baya zahmetli oluyor ama değiyor.
sende şu resmi dğeiştir artık koca ybr aldın yahu.
nasıl memnun musun![]()
zaman ve imkan olduktan sonra mesafe önemli değil sırf bi dost yüzü yeni arkadaşlar tanımak için yine gelirim.yaza sen gelirsen artık benimde izinime denk gelirse güzel geziler yaparız inşallah, yokmu oralarda gelecek arkadaş onlarıda kap gel yav
zaman er şeyin ilacıdır:cat:Evet abicim hatta bu hafta yine koydum motoru tekrar çıkartacam.. sokup çıkartmak da zagmetli iş yahu . kolay olmuyor
mehmet daha tam hondacı değil baksana profile yazmıyor hiç![]()
o alpullu ayrabol yolu nası yol öyle bea.. nevada çölü gibigece tırsıtıyor adamı
![]()
kanka hatunla bi pazar burgazdan alpulluya ordan 'ayrabol malkara şarköy ucmak dere tekirdağ muratlı burgaz yaptık. o zaman gectim o yoldan tamam düz düz'de.. gece sakat bea..
Vay, vay, vay, bayağı bir muhabbet olmuş ama bu sayfa kaldırmaz bu kadar muhabbeti alışık değil:mrgreen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:06 ----------
Yahu diyorum atla motora, cmts yani yarın, git Çorluya.Netten git gel kaç km bakıp bi hesap yapayım uyarsa...