[Tekirdağ - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:mrgreen: yok abi giriyorum yazıyorum kimse cevap yazmayınca 6 ay sonra tekrar bakıyorum yine cevap yok :mrgreen: sonra mt ye küsüyorum:)

sana katılıyorum abi facebook cıktı burası bitti:pale:

ben sana hep yazarım
beni ararsan ben buradayım.

eyvlh şuan istanbuldayım, istanbulda havalar iyi tam motora binmelik ne soguk ne sıcak,
sanki bugun bir iki damla yagmur damladı

Arkadaşlar 11 kasım yani dün çok sevdiğim bir abimin motoru çalındı 59PV544 plakalı mavi ybr 125 i plakası kuyruk altındaydı aynalarıda takılı değildi belki birinin gözüne çarpar 05356440088 yada 05444803381 nolu tel. bize ulaşsın ilgilenen herkeze çok teşekür ederim iyi günler....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar 11 kasım yani dün çok sevdiğim bir abimin motoru çalındı 59PV544 plakalı mavi ybr 125 i plakası kuyruk altındaydı aynalarıda takılı değildi belki birinin gözüne çarpar 05356440088 yada 05444803381 nolu tel. bize ulaşsın ilgilenen herkeze çok teşekür ederim iyi günler....
Geçmiş olsun
polis görse plakayı okuyamaz,biz nasıl okuyacağız?.
Kuyruk altı plaka olayını da anlayamıyorum bi türlü.

kuyruk altında dediğim bir aparatla tuturuluydu normal gözüküyordu, zaten çalanlar çıkartı büyük ihtimal :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
eski Çorlu fotografı buldum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Herkeze Merhaba...

Abiler bende Tekirdağlıyım Merkez bu yaz 19 Mayısta 18 yaşına giricem ve o zaman kendime bi scooter alıcam Mondial 125 ZN Siyah rengini ya da Asya 125 T Vişne Çürüğü rengini sizler ile yazın gezilere katılmak istiyorum tabiki benim motor 125 CC :mrgreen: en fazla azemi 80 KM hızla giderim üstüne çıkarsam uzun yolculuklarda motoru elimle eve taşımak zorunda kalabilirim :mrgreen: sizlerle gezmeyi çok istiyorum inş bu yaz güzel geziler düzenlenir 2 sene sonra askere gidiceğim zaten 2 sene bununla eğlenmek istiyorum allah kısmet ederse askerden dönünce kendime bi Crusier Chopper tarzı bi motosiklet almayı planlıyorum bu da yazın alıcağım motosiklet...

mondial125zn-8.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Herkeze Merhaba...

Abiler bende Tekirdağlıyım Merkez bu yaz 19 Mayısta 18 yaşına giricem ve o zaman kendime bi scooter alıcam Mondial 125 ZN Siyah rengini ya da Asya 125 T Vişne Çürüğü rengini sizler ile yazın gezilere katılmak istiyorum tabiki benim motor 125 CC :mrgreen: en fazla azemi 80 KM hızla giderim üstüne çıkarsam uzun yolculuklarda motoru elimle eve taşımak zorunda kalabilirim :mrgreen: sizlerle gezmeyi çok istiyorum inş bu yaz güzel geziler düzenlenir 2 sene sonra askere gidiceğim zaten 2 sene bununla eğlenmek istiyorum allah kısmet ederse askerden dönünce kendime bi Crusier Chopper tarzı bi motosiklet almayı planlıyorum bu da yazın alıcağım motosiklet...

mondial125zn-8.jpg
şimdiden hayırlı olsun ama önce ehliyet almalısın.

memleketimin motorcularına selamlar..:rendeer: bayramınızı kutluyorum şimdiden :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar