tekerlek

mrb arkadaşlar ben eğer nasibse yarın mondial 250mct alacağım ama şimdi kafama birşey takıldı bunuda sizlerle payllaşmak istedim . gördüğüm kadarıyla bu motorun tekerleri telden ve bunun için güzel gözükmüyor bunun yerine jantdan olanlar takılamaz mı acaba çabuk cevap yazarsanız çok sevinirim. anlatabildiğimi sanıyorum.

cruisera telli daha iyi gidiyo bence. istersen değiştirirsin az masraf edip. yetiştirebildimmi?

cruisera telli daha iyi gidiyo bence. istersen değiştirirsin az masraf edip. yetiştirebildimmi?

Az masraf edip mi?
Sen cant fiyatlarını biliyormusun arkadaşım?
İki cant nerden baksan 500 ytl eder..

Ayrıca arkadaşım bence hiç değiştirme
telli cant daha iyidir diğerleri çukurlara sert girince kırılır yamulur balans yapar..
Ama tellide akort ayarı ile sorunu çözersin

cant değil jant extrema. tonla çeşit war jantta, paran çok galiba senin. 500 liraya motor weriyolar genj!

evet bir sürü çeşit olduğundan okadar para vermez her fiyata var neredeyse kendine uygun olanı bulup alabilir

evet bir sürü çeşit olduğundan okadar para vermez her fiyata var neredeyse kendine uygun olanı bulup alabilir

dsotum burda aslında ne kadar ekmek ..... hadisesi ya da ucuz etin.... hadisesi var :) ama sonuçta jant yani :) motosikelt için en önemli parçaların başında gelir :) tel jantın masrafı daha azdır. eğildiğinde akort yaptırp ucuza kurtarabilirsin ama çelik ya da alümintum alaşım vs. jantlarda bir gece sürüş esnasında gözünden kaçırdığın bi köstepek deliği şeklindeki çukura ortalama 70km-s hızla girdiğini düşün:) güzelim jant gitti :) akabinde de paraçıklar :)

Cruiser modellerine telli jantlar daha çok kullanılır..
Sebebi ise hem teknik açıdan hemde görüntü bakımından ele alınılır..

Teknik açıdan telli jant akort ayarı ile tekrar dönüşüm yapılabilir ve masrafıfazla
değildir..Ayrıca telli jantlarda genelde şambiel lastik (iç lastik) kullanılır.

Aleminyum karışımlı jantlar kaliteli olmalı yoksa kırılma ve deforme olması daha
kolaydır..
Bu jantlarda içlastik dediğimiz şambielli lastik kullanmak sağlıklı değildir..

Görüntü açısından cruiserlere telli jant yakışıyor..:wiinkk:
..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar