tek teker ybr125 videosu(yi bi ar)

Vay bi ar :)
Yapılır ya,yapbildikten sonra mobiletle bile yapanı gördüm

en azından bunun kaskı var :p
bu motor tekerde iken düzgün yağlama yapmaz ,yani motoru cabuk elimize alırız .buna kanıp alan olursa elinde patlar :p

çok istiyo :) 33000'i geçmiş hemde 2,500ytl istiyo benim vercğim en fazla 1900 :)

sahibinden com da arkadaşın teki tek teker videosunu koymuş.sizle paylaşmak istedim.cidden bizim ybr da aynı şeyi yapar mı yoksa bu arkadaş motorla oynamış mı sizce?

dostum motorda deyil iş üstündekinde yapar dabi senin ybr de niye yapmasın benim eski motorla yapıyodum ben bunları tigrina yarı otamatik bide

onu yapan emrah.. ybr ile alakası yok ;) eski bir yarışçı zaten o..

onu yapan emrah.. ybr ile alakası yok ;) eski bir yarışçı zaten o..

Hocam yanıldın onu yapan emrah değil tayfun diye bir arkadaşımız bizim burda oturuyor kendisi sıkı bir arkadaşımızdır.Motorsikletinde herhangi bir modifiye yoktur.

Emrah benim kuzenım olur 3-4 sene oncesıne kadar bızde emrah ıle teker vıdeoları yüklüyürduk siteye 2. vıtesde dengeyi saglayabıldıgın zaman 700-800 metre gıdebılıyorsun

Bende de vardı ybr 125 o yüzden bu şekilde anlatmak istedım.Eger cesaretıne ve bılegınıze hakım olabılırsenız 1-2-3-4 ve hatta 5. vitese tek tekerde geçirebılıyorsunuz.

Kazasız sürüşler dilerim.

dooktor abi senın motorunda 2004 degılmı senınkıde yapar şaka bir yana ayar yaptırdım diyo kısacana üstü kapalı:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar