Tecrübeli Kişiden Yardım Lütfen

Cruiser düşünüyorsan hyosun gv250 derim başını ağrıtmayacak bi motor yada diğer arkadaşları dinleyip CBF 150 derim kötü motor olsa kurye arkadaşlar kullanmaz.Diğer albenisi olan regal raptor ve keeway (özellikle keeway) ithalatcısı değiştiğinden henüz tam oturmamıştır bazı şeyler ama yeni keewayi de tavsiye ederim hele 150cc olan baştan aşşa değişmiş onunda hızı sana az gelecektir.

bende senin gibi çok araştırdım,anladığım kadar bir seferde işim görülsün istiyorsun sonradan uğraşmayayım. ben hyosung gv250 ve kymco venox arasında kalmıştım birde gv 650 var yakıt ve fiyat ekonomikliği yok, benim tavsiyem uzun yol kullanmayı düşündüğüne göre GV250 yada VENOX tan yana çünki bu motorlar 250 cc 27-29 bg civarında ve 3.5lt enfazla 4lt yakarlar 100 km karışık tüketim olarak(tabi kullanıma bağlı). ayrıca bazı üyelerin yazdığı gibi bu motorlar V motor.titreşim-vibrasyon yok(örnek: jınlun gibi tek slindir cruiserlar titreşimden kendi motor koruma demirini kırıyor), agırlıklarıda fazla venox 190kg, gv250 de ona yakın. klasik istiyorsan gv250 yok biraz aykırı görüşlü dersen venox. ben 8 ay önce aldım kış dolayı fazla binemedim daha 850 km yol yaptım memnunum servis birçok ilde var, daha parça gerekmedi ama alırken bayi bizle irtibata geçin getirtiriz dedi zaten internette distribitörün steside var.
Neyse benim tafsiyelerim bu kadar. inşallah iyi bir karar verirsin, bu dönem en stresli dönem oluyor, kolay gelsin...

Son düzenleme:
İkinci ele okey diyosan İyisinden bi tane Yamaha Virago 250cC al derim.94 95 modelleri bile ortalarda sıfır gibi geziyor.Ama ben çine bulaşrım sorun değil diyosan mct-250 de iyi ama sonunu bilmem. Kolay gelsn.

Motorumun Markası Ledow arkadaşım. Türkiyede Tümopar motor getiriyor. Bütün Parçaları mevcut ellerinde. Ayrıca Bu tür Motorların Hepsi Lifandan çıkıyor zaten. o Yüzden Pek FAzla Bİr FArk yok aralarında..

Ben seni msn de eklemiştim. motorun resimlerini görmek isterim...

Tüm ilgilenen arkadaşlara tekrar teşekkür ederim. Bu kadar araştırmadan sonra ve servisini yapan arkadaşlara sorduktan sonra. İki motor arasında tercih aşamasına geldim arkadaşlar. 1. Yamaha YBR 125 ve 2. Honda CBF 150...

İlk olarak hem bunlarla başlamak istiyorum alışmak bakımından. Hem de görüntü olarak dolgun bir görüntü (cruserler gibi) vermese bile onlardan daha rahattır ve sağlamdır dediler. Sonra her ikiside dünya markası...

Ama bu sefer ikisinin arasında hangini tercih etsem diye ikilemde kaldım. Özellikle Motor servisi olan bir arkdaş yamaha 125 i çok iyi anlattı. Ama hondanın da150 lik oluşu ilgimi çekiyo...

Arkadaşlar; ben HONDA CBF 150 de karar kıldım. Yamaha CBR 125 de çok güzel, hatta kesinlikle Yamaha al diyen motor servisi arkadaşlar da var.Ama dediğim gibi 150 lik olması ve biraz daha ağır görünmesi sanırım beni cezbetti.
Umarım yanlış düşünmüyorumdur.
Şimdi ise temiz bir ikinci el Honda arıyorum.Çünkü daha sonra değiştireceğim için çok da yüksek fiyata alıp yarı fiyatına satmamak için sıfır düşünmüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar