bende senin gibi çok araştırdım,anladığım kadar bir seferde işim görülsün istiyorsun sonradan uğraşmayayım. ben hyosung gv250 ve kymco venox arasında kalmıştım birde gv 650 var yakıt ve fiyat ekonomikliği yok, benim tavsiyem uzun yol kullanmayı düşündüğüne göre GV250 yada VENOX tan yana çünki bu motorlar 250 cc 27-29 bg civarında ve 3.5lt enfazla 4lt yakarlar 100 km karışık tüketim olarak(tabi kullanıma bağlı). ayrıca bazı üyelerin yazdığı gibi bu motorlar V motor.titreşim-vibrasyon yok(örnek: jınlun gibi tek slindir cruiserlar titreşimden kendi motor koruma demirini kırıyor), agırlıklarıda fazla venox 190kg, gv250 de ona yakın. klasik istiyorsan gv250 yok biraz aykırı görüşlü dersen venox. ben 8 ay önce aldım kış dolayı fazla binemedim daha 850 km yol yaptım memnunum servis birçok ilde var, daha parça gerekmedi ama alırken bayi bizle irtibata geçin getirtiriz dedi zaten internette distribitörün steside var.
Neyse benim tafsiyelerim bu kadar. inşallah iyi bir karar verirsin, bu dönem en stresli dönem oluyor, kolay gelsin...