5 ay falan sağlam yerden sürekli bir eğitim alırsan neden olmasın?ama hiç motoru tanımadan cuk diye üstüne oturup sürmeye başlarsan kaza yapmasan bile ışıklarda dengeni kaybeder motoru yatırırsın,tek başına kaldıramazsında.Şahsen bende racing seviyorum hatta bayılıyorum zengin olsam yine tvs tarzı motorlarla başlardım.inan ilk etapta 150 cc ye hükmetmesi bile zor...
aynen öyle bırak vitesliyi bence trafiği tanımak için scooterla bile başlamak lazım malum türkiye motosikletler farkedilmiyor ilkkez vitesli süren insan önüne araba cıkınca ne yapıcağını şaşırıyor walla bu gun otobanda 100 km yol yaptım sürücülüğümde sıkıntı yok ama motor rüzgarda öyle bir savruluyorki zaptetmesi çok zor oluyor kamyonların yanından geçerken filan olsun hiç motosiklet sürmemiş birisinin 600 cc almasını düşünemiyorum bile eskiden bende derdim ya nolcak alıştıktan sonra 600lukte surulur 1000binlikte yavaş yavaş alışırsın filan öyle deil işte 1 hafta 125 cc ye bin anlarsın nedemek istediğimi istediğiniz kadar motosiklet sürmede yetenekli olun tecrübe şart yani biz apaci vari sürüyoruz motorları genciz ona rağmen anladım bu motosiklette tecrübeyi çok konuştum ama umarım sizi bilgilendirmişimdir..
Cok teşekkür ettim tabi bilgilendirirdin