Tdm850

Arkadaşlar
Herkeze merhaba;
guruba yeni katıldım uzun senler evvel bir motor kullanıcısıydım
şu anda tekrar bir motorum oldu

Sizlerin arasına katıldığım için mutluyum TDM850 kullanıcılarıylada
bilgi alaışverişi yapmak isterim

Herkeze kazasız sorunsuz seyirler dilerim

aramıza hoş geldim arkadaşım.
senimle tanışmak isterim bendede super tenere var iki makina çok yakın bir birine sadece tarz biraz deişik.:cat:

aramıza hoş geldim arkadaşım.
senimle tanışmak isterim bendede super tenere var iki makina çok yakın bir birine sadece tarz biraz deişik.:cat:

Süpersin kardeşim:cherry::cat::TDM850'mi geldi yoksa senmi sonra geldin ben anlamadım.Olsun,Tdm850 hoşgeldim arkadaşım:cherry:

Süpersin kardeşim:cherry::cat::TDM850'mi geldi yoksa senmi sonra geldin ben anlamadım.Olsun,Tdm850 hoşgeldim arkadaşım:cherry:

Kimin önce geldiği önemli değil dimi. Sonuçta hepimiz burdayız işte. Doğru adreste bu bence.
Herkeze selamlar.
Katılan herkez Hoşgelmiştir.

Kimin önce geldiği önemli değil dimi. Sonuçta hepimiz burdayız işte. Doğru adreste bu bence.
Herkeze selamlar.
Katılan herkez Hoşgelmiştir.

Tartışma olsun diye demedim zaten.Klavyede N ve M tuşları yakın,uçanteneke kardeşimde yanlışlıkla basınca hoş bi tezat çıkmış ortaya bende hoşluk olsun diye belirttiydim.Seni rahatsız ettiysemde özür dilerim:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldinizz...................

Arkadaşlar
Herkeze merhaba;
guruba yeni katıldım uzun senler evvel bir motor kullanıcısıydım
şu anda tekrar bir motorum oldu

Sizlerin arasına katıldığım için mutluyum TDM850 kullanıcılarıylada
bilgi alaışverişi yapmak isterim

Herkeze kazasız sorunsuz seyirler dilerim

Bir tdm konusu daha..hemen hortlatmalıyım:)..mod kankaların engin şefkatlerine sığınaraktan..:queen:

Arkadaşım sende paylaş o kıymetli ve bulunmaz tdm bilgilerini..satma niyetin varsa haberleşirizde

Gelirsen burayıda kontrol etmeni rica ederim.http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/42574-bmw-f650-veya-yamaha-tdm-850-a.html

hoşgeldin arkadaşım,
Motosiklet bizlerin hayatındaki sihirli ve en çok sevdiğimiz nesnelerden biri:wiinkk:
yıllarda geçse unutlmuyor onun aşkı:)

TDM850 harika bir Motosiklet...kazasız belasız günler sanada.....

Sellçuk sen böyle tdm topiclerini hortlatmaya devam edersen en sonunda yamaha acıyıp sana birtane 900 modelinden hediye edebilir. ha gayret:p

İşallaah işallah etsin tabi..:mrgreen: ederlerse ikiye böleriz artık , seninde benden geri kalır yanın yok gibi :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar