Taze üye Emrah

Merhaba Arkadaşlar,

30 yaşındayım dış ticaret uzmanıyım ve İzmir'de yaşıyorum. 30 yaşımdan sonra ergenliğimden beri bastırdığım daha doğrusu "bastırılan" motosiklet hayalimi gerçekleştirmek üzere bir adım attım ve ehliyetimi alıp bir motor sahibi olmaya karar verdim. Yardım ve desteklerinizi bekliyorum.

HOŞ GELDİNİZ DOĞRU ADRESTESİNİZ SİTE İNSANLARI YARDIMSEVERDİR , PAYLAŞIMCIDIR, BİLGİ SAKLAMAZ AMA BİLGİÇLİK TE TASLAMAZLAR...:cat:

Hımmm oldu ozaman biz çıkalım:p

Hoşgeldiniz,motosiklete başlamak için hiçte geç değil:cat:

Yok ya olur mu çıkmayın kalın :) Ertobi'nin profili okudum da o da geç başlamış (nispeten) bir de hemşehri belki birşeyler kaparım diye düşündüm. Herkesin her tavsiyesine açığım. Zaten bu aralar işi gücü de boşladım sürekli motor bakıyorum. Nasıl bir başlangıç yapayım bilemiyorum...

Yok ya olur mu çıkmayın kalın :) Ertobi'nin profili okudum da o da geç başlamış (nispeten) bir de hemşehri belki birşeyler kaparım diye düşündüm. Herkesin her tavsiyesine açığım. Zaten bu aralar işi gücü de boşladım sürekli motor bakıyorum. Nasıl bir başlangıç yapayım bilemiyorum...

Hangi tarz motosikletlerden hoşlanıyorsunuz(scooter,commuter,cross)?
Ekipman hariç motosiklet için ayırdığınız bütçe ne kadar?
2.el mi yoksa sıfır mı düşünüyorsunuz?
Bu konularda birşeyler söyleyebilirseniz daha kolay yardımcı olabiliriz:)

Hangi tarz motosikletlerden hoşlanıyorsunuz(scooter,commuter,cross)?
Ekipman hariç motosiklet için ayırdığınız bütçe ne kadar?
2.el mi yoksa sıfır mı düşünüyorsunuz?
Bu konularda birşeyler söyleyebilirseniz daha kolay yardımcı olabiliriz:)
Cruizer motor istiyorum. 2. El Hyhosung gv650 de aklımdaki motor ama bununla başlangıç yapılabilir miyim bilmiyorum aslında forumda bir mesajım daha var orada hem kendimi hem de istediklerimi daha net anlattım inceleyebilirseniz sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar