Taze Taze 250'likler

MERHABA ARKADASLAR. BURDA DENEYİM VE DÜŞÜNCELERİMİZİ PAYLAŞMAK İÇİN VARIZ.BEN DE MERAK ETTİM Kİ 250 cclik, TİPİ NE OLURSA OLSUN NELER VAR BEĞENDİĞİNİZ? BURDA ESAS KISTASLAR;FİYATIN AŞIRI UÇ OLMAMASI VE MÜMKÜNSE ÇİN HARİCİ BİŞİLER OLMASI. YARDIM VE DÜŞÜNCELERİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TESEKKÜRLER...:queen: :queen: :queen:

yaw arkadaslar iyisiniz hoşsunuz da bunca kişi girip kardeşim su motoru tavsiye ederim,artısı bu eksisi bu diye bi acıklama yapmayı çok görmüşsünüz.canınız sağ olsun.

Son düzenleme:
250 lik çin olmasın diyince benim aklıma honda cbf 250 geldi :silent: büyük karakter kullanmasan iyi olur :cat:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
zaten forum içinde bahsettiğin bütün cevaplar var arkadaşım
(bence de büyük karakter kullanma, bağırmak anlamına gelir, o sebepten)

KARABURUN 250 cc lik motorlar ile ilgili çin-japon ve hepsi hakkında forumlarda bilgiler mevcut.. Araştırman güzel ama konular dağıldıkça bilgilerde dağılıyor bence...

merhaba. büyük karakter için özür diliyorum,bilmiyordum. forumlarda hepsi var diyorsunuz da karşılaştırmalı görüşlere yer verilsin diye bunu actım. arkadasın biri tarz sormuş;motorsiklet kullanmaya yeni başlayacak olan biri için tarz değişebilir. alternatifler içinde iyisini bulmaya calışıyorum.bütcem 8.000-tl

benim motor gayet iyi, ikinci eli de hesaplı.
google dan arat kesin bulursun (93 model suzuki gn 250) çok kullanışlı ve rahat bi alet sesi de çok iyi.
bunla bi başla derim biraz sıradışı bi tavsiye oldu ama ben çok memnunum.

250 cc grubunda Hyosung derim. Üstelik 8.000 YTL'lik bir bütçe de yeterli... Fazlasını ben söylersem (Hyosung orta anadolu bölge bayii olarak) doğru olmaz. Daha fazla bilgi ve teknik detay için: www.globalmotor.com.tr

ben hyosung gt 250 r kullanıyorum sadece bendegil herkes hasta motora siddetle tavsiye ederim sonra elindekı parada yeter ona.

Kymco - Venox 250cc
Suzuki - VL250 (9900YTL)
Hyosung - GV250 Aquila
Hepside cruiser tarzındadır.

merhaba arkadaslar.su an gv 250 aquila güzel geldi gözüme. hem güçlü hem çin değil acıkcası. ilk motor için kolay bıkılmayacak bişeye benziyor. 29 bg baya bi zaman yeter insana sanırım.

eskiden japonlardan 250 lik zzr vardı az bir paket yollandı gsxr 250 likler vardı gn250 ler vardı başkada yokdu sonra piyasaya aprilla gilera tarzı markalar girince japonlar 250 liklerini piyasadan çekdiler çünkü bu motorlar paso 150cc lik 250 cc lik racingler üretiyordu sonradan daelim hysoung gibi markaların girmesiyle 250 cc lik katogori bunlar devir aldı ve haylada bu markalar lider şu anda tabi cbr vardır hondanın bunlar daha çok bana göre şehir içi ticari amaçla firmalara hitap eden motorlardır. ama çinlilerin piyasaya girmesiyle benim tahminim artık hysoung ve diğer markalarda 250 lik katogorisini çinlilere bırakıcak tıpkı bir zamanlar aprilla ile gilera nın hysoung a bırakdığı gibi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
250 cc kategorisinde çok fazla seçenek var, bence de forumu bir araştırsanız, çok daha fazla bilgiye ve deneyime sahip olursunuz bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar