tanışma

Merhabalar herkese,
Adım Arda, 30 yaşındayım. İzmir Karşıyaka'da oturuyorum. Daha önce hiç ama hiç motor kullanmadım. Yakında ehliyet kursuna yazılmayı, sonra da eşimle kendimize uygun bir motor almayı düşünüyoruz. İzmir içinde, haftasonları da daha uzun mesafelerde kullanabileceğimiz bir motor bakacağız. şimdilik nasıl olur bilemiyorum, zaman gösterecek..selamlar saygılar

hoş geldin aramıza, umarım istediğiniz motoru alıp kazasız belasız kullanırsınız, ama eğitimi unutmayın, daha önce binmediyseniz işiniz biraz zor, üstelik küçük cclerden başlarsınız, ekipmanda önemli

Hoşgeldin Arda,
Bende yeniyim. Geçen pazar günü ilk defa motosiklet kullandım. Kursun dersleri geç başlayacağı için hemen bir hoca buldum. Önümüzdeki pazar tekrar derse giriyorum. Hoca bırakırsa 2 saat kullanırım valla :) 1 Martta sınava gireceğim inşallah!
:bestmt:

kurs, ekipman, pratik hapsi tabi sırasıyla olucak. motorla ilgili biraz araştırma yaptım, 250cc başlangıç için uygun olabileceği yönünde fikir edindim, daha yüksek hacimlileri şimdilik sanırım kullanamam. honda cbr 250r uygun gibi geldi bana

yalnız iki kişi için nasıldır, oturma şekli, konfor açısından..agrasiwe yeni aldın sanırım 250r

arkada oturan için rahatsız olduğunu düşünüyorum motorun, tecrübesi olan yazabilir mi. bir de arka koltuğun arkasına ve yanlara çanta takılabiliyor mu. ismini bilemiyorum hardcase, portbag midir acaba.

eşinizle birlikte binmek inanılmaz olacak. kendimden biliyorum. hiç bir şey için acele etmeyin ama.

yarın veya diğer gün inazuma ile cbr250yi görmeye gitçem, inazuma'nın konfor olarak daha iyi olduğu söylenmiş

hoşgeldiniz, eşinizle doğru kararı vermişsiniz :) uygun motor düzgün eğitimler ve doğru yolda giderseniz sonucu çok iyi olacaktır eminim. Motor alemine ve Mt ye hoşgeldiniz. İzmir mt yi takip etmenizi tavsiye ederim :)

yarın veya diğer gün inazuma ile cbr250yi görmeye gitçem, inazuma'nın konfor olarak daha iyi olduğu söylenmiş

artçınız olmasından dolayı inazuma çok daha mantıklı olacaktır. Scooter da düşünebilirsiniz. Artçı içinde rahat oluyor

Hoşgeldiniz. Madem inazuma dediniz bende şöyle bir model atiyim ortaya. SYM WOLF 250.
Gerek yakıt, gerek hız olarak inazumadan bir tık yukarıdadır. Motor ile ayrıntılı bilgi için facebook sayfasında aşağı doğru ininiz ve yorumları okuyunuz. Kullanıcı yorumları sizi ikna edecektir :)
https://www.facebook.com/groups/symwolfsb250turkiye/

İzmir İl Temsilcisi
Merhabalar.

Herkes farklı yorumlarda bulunmuş tabiki hepside dogru :) Fakat bende farklı açıdan yaklaşayım.

Şimdi daha genç ve çok daha hevesli arkadaşlarımıza hız tutkunu ve çabuk gaza geldikleri için ilk ufak cc öneriyoruz normalde . Bende 125cc ile başlamıştım.

Fakat daha olgun düşünebilen sinirlendigi zaman bile bilegine yansıtmayan biri için daha yüksek ccler olabilir.

Eşinizle 250cc bir motor daha büyük rahatsızlık verebilir.

Ben 250cc'de artçımla arkamda aşırı yük oldugunu hisseder derecede problem oluyordu frenlerde dahi hissizlik yaratıyordu ( yükten dolayı ) motorun torkunda düşüş yaşanıyordu ve yükten dolayıda dengesizlik.

600cc bir motorda bu saydıklarım çok daha az hissedilir seviyede olur.

Artçı daha rahat eder artçının binip binmedigi bazen farketmezsiniz bile hatta motorun torkunun düştügünü bile anlamazsınız.

İlk önce çabuk alınan ve kolay satılan bir ybr125 ile 5-6 ay 15bin km tek başınıza kullananızı daha sonra onu satıp suzuki bandit gibi bir modele geçmenizi öneriyorum. ( hız tutkunu degilseniz )

izmir'de ehliyet kursu için önerdiğiniz yer var mı? işini adam akıllı yapan yerler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar