Tanışma

Merhaba, ben Kocaeli'den aranıza katılıyorum. Motosiklete yeni yeni ilgi duymaya başladım. Biraz araştırıp 2013 model Daelim S3 Advanced aldım. Diğer ekipmanlarını henüz almadım araştırıyorum şimdilik. Kask, mont vb. diğer yardımcı ekipmanları konusunda siz değerli motosiklet kullanıcılarından faydalanmak istiyorum. Önerilerinizi zevkle dinleyebilirim.Hepinize iyi forumlar diliyorum.

Daelim Dünyasına hoş geldin. Daelimle çok büyülenecek keyifli anlar yaşayacaksın. Servis dahil :)

Daelim Dünyasına hoş geldin. Daelimle çok büyülenecek keyifli anlar yaşayacaksın. Servis dahil :)

Teşekkür ederim umarım öyle olur Kocaeli'de servis sıkıntısı yok ama birçok ilde sıkıntısı olduğu belli. İnşallah onlar da kısa zamanda giderileceklerdir. Siz ne zamandır Daelim kullanıyorsunuz ve de kask mont tercihiniz nasıl oldu? Bu arada Daelim için burada bir forum var mı, ben baktım ama göremedim.

BEN GERİ GELDİM...

Arkadaşlar,ben harfendaz.yeniden geldim aranıza ,bakalım eskilerden kimler var.Umarım eski dostlara yeni dostlar da eklerim.selamlar...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar