takaslik tvs apache 2012 model kirmizi

Merhabalr arkadaslar 2.el olarak almis oldugum apachemi satmak veya takas yapmak istiyorum. Motor 5 mayis 2012 tarihli trafige cikmis bulunup suanki km 11bin kmdir. Aldigimda 3600 kmdeydi sahibi temiz bakmis masallah bizde dvm ettirdik. Periyodik bakimlari duzenli olarak yaptirilmis olup motor un arka tekeri degistirlmistir(ufak bir kaymadan ve kucuk bir kazadan sonra) pirelli duratrace aldim . Motor da performans egzosuda takildir cinden getirtmistm full karbondur ;-) TAKAS YAPMAK İSTEDİGİM MODEL: tarz degisikligi olup farklilik olmasidir amac sym fiddle 2 veya kymco agiltycity125& super8 e sicak bakiyorum not:sahibinden e en yakin zmnda koyucam ilani satin almak isteyenler icinde fiyat 3600 tldir motor cogunlukla uzun yol yaparken kullanildi.

slm dostum elimde dealim history 125 (2006 ve 13.500 de yaklaşık)var düşünürsen üstüne eklemek kaydıyla tabiki takas yapabiliriz bende vitesliye geçmeyi düşünüyorum çünkü

motorumda yeni pirellli lastikler var 300km oldu olmadı (250 tl değerinde ön ve arka)
alarm
150 tl lik eyecase 33lt taşıma çantası
her 1000 kmde bakım yapıldı
yağ, akü ve buji 300km önce değişti (susuz akü takıldı 2 yıl garantisi var)
arka balatalar da 300 km önce değişti
motorun şuan grenajında çizikler mevcut ama orjinal renk boya ile rötuş yapılmaya hazır parası ödendi sıfır motor gibi alıcaksın boyasını
eksisi
motor 1 kere yan yattı sokaktaki çocuklar yüzünden brandalı iken ayna kırıldı onlarda yaklaşık bi 500km önce daha iyileri ile değiştirildi boya işinide yukarıda yaptığım şekilde halledilecek 1 günlük işi var

motor istanbulda

sana bu motoru önermemin nedeni SUPER 8 gibi bir motor arıyor olman ve düşüncem ihtiyaçlarını karşılıcak düzeyde olması 125 cc ve 4 valf kısaca şehir içinde çok atik ve konforlu yakıtı ise normal şartlar kullanımında normal seviyede
hız olarak ben artçımla beraber (150 kg yaklaşık) caddebostan sahilde 80-90 arası rahat seyir edebiliyorum daha fazla sıkıştırma gereği duymadım motoru ama 100 e kadar yolu var rahat eğer düşünürsen burdan cvbını bekliyorum iyi günler

Suan motor 14 binde takaslamam istedigim motorlar sadece ybr esd modeli bide cbf 150 modeli ant.dan olmak sarti ile iyi gunler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar