Tak Tak Tak ? Ne dir bu ?

Sabah motoru Kapalı garajdan çıkardım lakin yaklaşık bi 1 metre kadar ileri doğru ittim O anda ön teker ile deponun Altı Arasında Galiba tam bilmiyorum ama '' Tak Tak Tak '' diye Ses geldi...

motoru durdurdum biraz bekledim marşa Bastım tek marşta çalıştı sorunsuz bir şekide 4 saat kadar bir yol yaptım .

'' dinlene dinlene :) '' sonrasında hiç duymadım bu sesi, lakin bu TAK TAK TAK nedir acaba?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
subaplardan gelmiş ses ayar çektir.

peki bunun gelme sebebi kullanıcı hatasımı ?

200 bitti 300 km oldu ilk defa böle bi ses çıkıyor ..

Yanı sıra bu ayarı ben 1 ay kadar yaptıramam ve motorlada işim var gezmemde bir sıkıntı olurmu .?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motor alışma sürecinde oldugundan hafiften salmış gerci sıktırsan tekrar salar, ses dışında sıkıntı yaratmaz 1000 bakımında ayar çektirirsen iyi olur.

Zincirin şanzuman kutusuna vuruyor. ön dişlinin bulunduğu yerde ki kapağı söküp zincirinin şanzuman kutusuna vurup hasar vermiş mi bir bak .Eğer varsa zincirini kontrol ettir,muhtemelen birşey bulamayacaklar ona rağmen yine arada o sesi duyarsan zincirini değiştirmeni tavsiye ederim.

motorunda zincir muhafaza sacı varmı eger varsa ona çarpıyordur ya zincirin uzadı yada muhafaza yerinden çıkıp zincire yaklaştı gerilince vurmaz rolantıya düşünce biraz vurur.

---------- Post added at 21:15 ---------- Previous post was at 21:13 ----------

motoru elletme büyük ihtimalle bi yeri gevşemiş de olabilir... kadro ve şaşeye bak.. sibopları elletme boş yere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar