Koray abi sen de benim gibi ybr'den geçtin buna, değerlendirmeni yazarsan sevinirim.
titreşim ve sele konforu nasıl?
ybr ile kıyaslarsan malzeme kalitesi ve aydınlatma nasıl?
şehir dışı ve uzun yolculuklar nasıl?
yükte ve iki kişide çekiş falan nasıl?
yakıtı nasıl?
Ha bir de yağı nasıl çıktı içinden, ybr gibi temiz mi çıkıyor çinli gibi çamur olmuş şekilde mi çıkıyor?
biraz çok sordum ama kusura bakmazsınız umarım.
Titreşimi diğer motorlarla kıyaslama şansım yok malesef ama rahatsız edici bir titreşim yok ortada.
YBR ile kıyaslayamam ama malzeme kalitesi 1. sınıf diyebilirim, ucuz duran hiç bir yeri yok. Aydınlatmada daha önceki motorumda xenon kullandığım için sanırım eskiyi arıyorum bazen. Işıksız yollarda sıkıntı olabiliyor.
Tek seferde en fazla 100 km yol yaptım bir şikayetim yoktu. Özellikle soğuk havalarda ve yüksek süratlerde rüzgar problem. Yasin'in taktığı camı beğenmesem de aklımı karıştırıyor.
Artçı olarak genelde 95 kg olan abim biniyor. Düz yolda iyide dik yokuşlarda çekiş biraz düşüyor haliyle.
Yakıt için 400 450 km menzil bana biraz iyimser rakamlar gibi geliyor. Kullanımımın yarısı yoğun trafikte geçiyor ama 300 330 km de yakıt bitiyor (yani hiç bitmedi de benzinciye gidince 12 lt banko alıyor depo).
1000 km de aldım motoru şimdi 2500 e gelmek üzereyim henüz yağ değiştirmedim.
Motorun tek sevmediğim yeri depo şamandırası. Bi tek çizgi gösteriyor, ertesi gün uyarı ışığı yanıyor sonra bi bakmışsın 2 çizgi gösteriyor ayar ediyor insanı :farao:.
"Koray abi sen de benim gibi ybr'den geçtin buna, değerlendirmeni yazarsan sevinirim."
Atlamış bulundum fark etmemişim bu kısmı :

uups::. O kadar yazdım ama silmeyeyim :queen: