Suzuki Türkiye temsilciliği Doğan Grubu’na geçiyor

Showroom'dan kastım zaten 3s'di .Demek istediğim Suzuki hariç diğer markaların satışı olmayacaktı.Servis, yedek parça ve aksesuar satışı tabii ki olacak.

Hah şöyle pazara biraz hareket gelsin , rekabet iyidir.Ey Honda , Ey Yamaha hepimiz Kelkit'liyiz.

Suzukinin cbf150, cbr125,250 pcx ve spacy tarzı lokomotoif modelleri yokken ve servis yedek parça oturmadan sadece suzuki satan bayi showroom açmak biraz cılgınca.

Bu haberi gecenlerde gorup sayfanin altina facebook uzerinden yorum atmistim Allahsizlar ile baslayan yorum bana ait :)

Hangi marka akil edecek acaba supormoto getirmeyi

Şuanda R25 im var seneye 600cc de almak istedigim motor Suzuki Yamahadan sonra en sevdigim marka nedendir bilmiyorum. Yamaha benim gözümde her zaman 1 numaradır ama R6 yeni kasalarının renklerini bir türlü sevemedim o motorlara o renk :pr: daha yaratıcı olabilirlerdi bak GSX-R 600 e ateş ediyo :queen: :cherry: hele bide mavi olucak off :D işallah söylendigi gibi servis agı artar da beni honda almaktan kurtarır :thumleft::bestmt:

Doğan grubu aldı diye sevinmeyin arkadaşlar hırsızın önde gideni bence eskisinden iyi olmayacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar