Suzuki S1000GT

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Fikir almak için sordum. Dediğinde haklısın, herkesi memnun etmek mümkün değil. Bazı arkadaşlar da uzun yap, muhabbet kısmını da koy, TV'de açıp izliyoruz diyor haliyle.
Aklıma 2. versiyon yayınlamak geldi mesela ama, bu aşamada pek mümkün görünmüyor. (Haliyle çok daha fazla zaman ve emek isteyen bir şey olacak.)
Teşekkürler yorumun için. (y)✌️
ÇAMOD'da Siyah renk CF Moto kullanan bir arkadaş var, o arkadaşla da program yaparsan çok sevinirim.

İpucu: Arkadaşın köpeğinin ismi Tarçın :)

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Ben daha çok okumayı seviyorum, sayfalarca yaz bloguna koy okurum, zaten hızlı okuyorum zamanında hızlı okuma çalışmıştım hala etkisi devam ediyor yıllar içinde azalmış olsa bile, yani yarım saatlik videoda anlatılanı 5 dakikada okuyabilirim, sıkılmam ama yarım saat video izleyince sıkılabiliyorum. Bu yüzden yutube izlemiyorum, çok nadir bir kaç video izledim, çok sıkılmadan izlediklerim içinde senin vstrom anlattığın video da vardı mesela. Video izleyeceğim zaman da madem sıkılacağım, TV izler gibi TV'den açıp biramı da açıp kanapeye yayılıp izliyorum o zaman sıkıcı gelmiyor çok.
O kadar video çekip uğraşan birine blog da yaz demek haddime değil tabi. zaten okuyan kaç kişi kaldık gençler video seviyor.
Aslında yazmak da istiyorum. Video ve diğer bazı uğraştığım konular bu kadar zamanımı almıyor olsaydı, şu anda yazmaya devam ediyor olurdum. Ama hepsine birden yetişmek mümkün olmuyor. Kendi başına video bile en azından benim için; organizasyonu, çekimi, düzenlemesi, düzenleme sırasında takıldığım yerlerin araştırılması vs. derken çok zaman alıyor. Şikayetçi değilim, keyif alıyorum. Ama sosyal hayat, gezi vs de eklenince hepsi birden olmuyor işte.
Şimdi düşündüm de, yazmaya başlasam tekrar wordpress'i kullanmayı resim yükleme, optimizasyon vs. yi hatırlamam gerekecek. Galiba en azından bu ara konsantre olmuşken bir süre video ile uğraşmaya devam etmek iyi olacak. Tek konuda kaldığın zaman, kullandığın araçları da daha hızlı ve etkin kullanmaya başlıyorsun. Biraz da olsa süreci hızlandırıyor.
Sana, en azından bir videoyu izlettirebilmiş olmak, nişan olarak kalacak. ;):)
(Bahsedeli biraz zaman oldu okuma tercihinden, -3 yıla yaklaşıyor olmalı- ama aklımda kalmıştı. (y) ✌️ )
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ÇAMOD'da Siyah renk CF Moto kullanan bir arkadaş var, o arkadaşla da program yaparsan çok sevinirim.

Galiba kimden bahsettiğini biliyorum. :) @Psyduck 'tan rica edersen tanıştırır belki. ;):)

Motosikleti
Yamaha XSR700
Müşterisi ölmesin ki yeni motorlar satın alabilsin diye. :) O işin sonu Hayabusa neticede. :)
215 olunca ölmüyor, 252 olunca mı ölüyor :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Galiba kimden bahsettiğini biliyorum. :) @Psyduck 'tan rica edersen tanıştırır belki. ;):)
Ben de biliyorum da o iş beni aşar abi :D

Son düzenleme:
Ben daha çok okumayı seviyorum, sayfalarca yaz bloguna koy okurum, zaten hızlı okuyorum zamanında hızlı okuma çalışmıştım hala etkisi devam ediyor yıllar içinde azalmış olsa bile, yani yarım saatlik videoda anlatılanı 5 dakikada okuyabilirim, sıkılmam ama yarım saat video izleyince sıkılabiliyorum. Bu yüzden yutube izlemiyorum, çok nadir bir kaç video izledim, çok sıkılmadan izlediklerim içinde senin vstrom anlattığın video da vardı mesela. Video izleyeceğim zaman da madem sıkılacağım, TV izler gibi TV'den açıp biramı da açıp kanapeye yayılıp izliyorum o zaman sıkıcı gelmiyor çok.
O kadar video çekip uğraşan birine blog da yaz demek haddime değil tabi. zaten okuyan kaç kişi kaldık gençler video seviyor.
Bizim gibi forumlarda uzun zaman geçirenler okumayı seviyordur 😊
Hele bol fotolu gezi yazılarından çok keyif alırım , isterse beş sayfa olsun mutlaka okurum 😍

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Ben ikisini de seviyorum.
Videoda; fotoğraf+yazı ile aktaramayacağın açıları konuları vs. görmek de mümkün olduğu için güzel geliyor.
Yine aynı sebeple, yazıda da, videoda aktardıklarının haricinde, geriye dönüp ne hissettiğinle, video çekiminin öncesinde/sonrasında ve hatta tekrar izlerken neler düşündürdüğü, neler hatırlattığı ile ilgili paylaşım yapmak mümkün oluyor.
Yayınlayan tarafta da olsam, okuyucu/izleyici tarafta da ikisinden de keyif alıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar