Suzuki Hayabusa mı yoksa Suzuki GSX R 1000 Mİ

Bir konuda tereddütüm var motosikletler hakkında pek bilgim olmasada merak ettim

Suzuki Hayabusa 1300cc ve 29.500 ytl ama Suzuki GSX R 1000 1000cc Olduğu halde 30.500 ytl sizce hangisi daha iyi hangisinin performansı daha iyi:silent: :silent:

estetik diyorsan gsx r 1000.heybet diyorsan hayabusa.
kalkışta nal toplatacam diyorsan gsx r 1000.ilk önce ben varacam diyorsan hayabusa.
hayabusa 400 mt drag yarışlarında en çok rağbeti gören motordur.ama ikinci eli az rağbet gören makinadır.
gsx r 1000 daha çok piyasa yapmıştır.
her ikisininde ortak yanı ikiside ölüm makinasıdır.

Fiyatlardaki benzerlik ile cc farkini karistirma derim. 1000cc lik o motor race motordur viraja giris ve kalkis ustunlugu tartisilmazdir.Yana yatma , hizli yollarda tam performans ve agresiv kullanimda GSXR kusursuz bir makina.Hayabusa cuseli kasasi son hizi yuksek ama agir bir uzun yol makinasidir. Yola yapismis gibi oturmakta surucuye zevkli bir kullanim imkani vermektedir.200 yada 300 ile giderken hisedecegin yol tutusu cok degisken olmayacaktir.Eger motorun honda beat ise gordugum gibi ve hic tecruben yok ise biraz dusun derim.250 ve ustu hiza ulasan motorlari durdurmak sandigin kadar kolay degil.

Thank

Çok teşekkür ederim cevapladığın için:)

BEN tabiki gidip hemen haybusa almayacağım sadece fiyatlara bakarken kafama takıldı ileride almayı düşünüyorum ama şimdi 250 lik yerine bi 450 burgman almayı düşünüyorum hem kasası büyük uzun yol için güzel bir motor ama diğer tur motorlarını tavsiye etmeyin onlar benim için biraz fazla büyük:mrgreen:

Son düzenleme:
ikisi arsında fiyat farkı fazla değil tip,kalkış derSEN GSXR ama yok heybey, uzunyolda gitsin dersen hayabusa derim motorların piri olarak bilinir

merak ettiğim bir soruydu cevaplayanlara ve sana teşekkür ederim :cat:

ikisi arasında seçim yapmak zor ama sen yinede hayabusa al:cat:

bu yavruların ikisinin de tadına bakan bilir dehşet çirkin hayabusa ok yılanı gsx r k4izzet

ya arkadaşlar youtube deki gsx r 1000 zx 636 dırağını bende iyice izledim galiba arkadaşın dediği gibi mersin otobanı allah aşkına o 1000 i kullanan arkadaşı bilen varmııı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar