Suzuki GSX_R 750

Super Bike klasmanında yapılan testte birinci olmuş bizde tebrik edelim bari.

METER.jpg

Bu görüntüye çok az kişi dayanabilir! :) Ve şu şekile girmeniz mümkün :md:

T_LIGHT.jpg

Ve işte çoğu kişini yolda görüceği tek manzara :) yanına gelebilirseniz durum farklı tabi :)

TOP_VIEW.jpg

Bakmışlar bir araçla yetişmek mümkün değil bari havadan resmini çekelim! 8)

Bu motosikletin action remini çekmek için uçak lazım! Düşünmüşler :cry: ağlamışlar sonra akıllarına bir fikir gelmiş :!: ulan polise gidelim biraz :cry: lıyalım bir gsx-r 750 sahibi adresi alıp gece gizlice garajına girer herkesin çok merak ettiği motosikletin ön grenajının remini çekeriz 8)

F_FORK.jpg

Ama motor sahibi akıllı çıkmış meraklı gözlerin garajına doluşmaması için her gün kafa grenajını söküyormuş :) Diğerlerini çekebildiği resimler bu ve
STRIP.jpg

olmuş. dayanamayan bu kişiler :cry: lamaya başlamış garajından gürültüler geldiğini duyan Suzuki GSX-R 750 sahibi için "Allah Allah ne oluyor garajda acaba" demiş ve eline aldığı gringo Baseball sopası ile garajın kapısını açmış birde ne görsün salya sümük 2 tane insan hemen "What'a f. are you doing here" demiş sonra içinden ulan "Ben Türkiye'deyim" demiş ve cümlesini "Napırsınız len!" olarak modifiye etmiş.
İki insan dertlerini anlatmışlar ve kafa grenajı resmi için yalvarmışlar , bizimkide kıramamış ama önce kalp hastalıkları olup olmadığını sormuş çünkü en son bir kırmızı ışıkta durduğunda bir amca kalpten gidiyormuş. Bizim elemanlar sevinç içinde "Yohtir yohtir!" diye bağırmışlar. Bizim elemanda daha fazla kıramamış ve onlara istediklerini vermiş!

Bayanlar , baylar işte kanları donduran kalpleri hoplatan SUuuuuuuuzzzzzzzuuuuuuuKiiiii Gsx-R 750

F_VIEW.jpg

wallaha ne diyem çok güsel bi makina gerçi racing ler fazla tatmin etmiyo beni ama çok güsel tip olarak :thumleft:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Niye sadece Suzuki 600 cc ve 1000cc arasında bir racing motor uretme ihtiyacı duyuyor ya da diger markalar niye uretmiyorlar? (benim bildigim yok?)
Gercekten merak ediyorum. :cat:
GSXR'in onden gorusunusu gercekten guzelmis o farın altındaki kısım ne ise yarıyor acabaaa

abi amma ballandıra ballandıra anlatmışsın valla.... ama makina çok güzel helal olsun müthiş duruyor.... süper olmuş

@LEto
:) Ehehe Ghost rider izledim gaza geldim bun yazdım :)

@Skullhunter
Ducati ve MV nin 750cclikleri var belkide diğer üreticiler süperbikedan çok motogpye önem verdikleri için üretmiyorlardır. Ama 750ccliğin avantajı hemen hemen 1000liğin gücüne ve 600lüğün kıvraklığına sahip olması yani melez gibi birşey.

güzel hikaye :mrgreen: :mrgreen:

xenon fardır belki, üsttekide uzunlar içindir.

fuardan aldığım gsx-1000 in posteri hala odada asılı :) tip olarak pek fark yok.. olsun da çamurdan olsun :)

abi gezi yazısı anlatır gibi anlatmışın güzel olmuş yazı valla. Ben racing sevmiyorum ama görüntüsü güzelmiş motorun

Motor müthiş....
Hayabusa kadar gitmesede ona görünüş ve çekicilikte 10 basar... Hayabusada motormudur bunun yanında.. Motordur ama. bunun yanında çirkin bir motordur:)
zerocool hikayen de çok güzel... insanın motor alasını getirttin.

abi ducati kadar heyecan uyandırmıyo bende. ben bi 749 dark gördüğümde kalbim çarpmaya başlıyo sanki 2 demlik çay içimişim gibi.-))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
honda cbr1100xx ,sen hiç yakından hayabusa gördün mü heeeh.bence görmedin :pl: eğer gördüğünü idda edersen,sana yazazak birşeyim yok haberin olsun.

Vaaav . Sen neden bahsedıyorsun...
Hayabusanın yapabildiği tek şey.. Otobanda dümdüz gitmek...
Ne kadar atik söylesene..
295 yapması önemli değil o kadar? Tabii senin zevkine bir şey diyemeyiz o ayrı mesele.. Ama en iyisi oymuş gibi savunulacak bir şeyde değil.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hondacbr1100xx' Alıntı:
Motor müthiş....
Hayabusa kadar gitmesede ona görünüş ve çekicilikte 10 basar... Hayabusada motormudur bunun yanında.. Motordur ama. bunun yanında çirkin bir motordur:)
zerocool hikayen de çok güzel... insanın motor alasını getirttin.
honda cbr 1100xx ben bu cümlelerine yanıt verdim.yani sen burda hayabusanın hızından,çekiciliğinden ve görünüşlünden bahsetmişsin.ve son cümlen şu ''motordur ama.bunun yanında çirkin motordur:) ben bu cümlene yanıt verdim anlatabiliyormuyum.yani ben hızından felan bahsetmedim.vesselam...

Vaaav

Hayabusanın hızından görünüşünden ve çekiciliğinden değil gsx 1000 in çekiciliğinden bahsettim.. hayabusanın sade hızından. Ya neyse o kadarda önemli bir sey değil zaten:)

E güzel motor, hani derler ya ALLAH SAHİBİNE BAĞIŞLASIN :rendeer: :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar