şidmi kardeşim bak adamın günahını alamam ama bir gerçek var. 1987 model panter pejosunu 2000 yılına kadar saklayan ve 3000 kmyi geçmemiş bir adam gördüm. 60 yaşın üzerindeydi. tek yaptığı motoru yıkayıp paklamaktı. bu olursa evet bu modelde bir motor düşük kmde olabilir. kimsenin şahsını suçlamak istemem ama hyosunglarda bile 2006 model bir motorun 7-8 binde olması bana hiç inandırıcı gelmiyor. esas olan kaç km yapması değil, ne kadar bakım yapıldığı, sağı solu sorun çıkardıkca ne kadar düzgün onarıldığıdır. örneğin üzerien yeni bir motor koyulmuşsa, ya da iyi bir usta tarafından yapılmışsa o motor sorun çıkarmaz. usta senden muhtemelen para istemez. gönlün kaldıysa götür göster derim. o sese aşıksan hyosung filan seni kesmez biliyorum. imkanın varsa biraz daha yüksek modellere bak. ya da mesela 2000 model civarında (ustaya baktırmak şartıyla) bir kawasaki zx6r bak. ben zamanında çok hevesliydim bu tip motorları alıp adam ediyordum kendimce. ustalığını ben yaptığım halde harcadığım paranın haddi hesabı yok. örneğin bir hayabusa aldım. motor kilitlemişti. krankını, pistonlarını aklına gelecek çoğu şeyi değiştirdim. sattığımda alet zımba gibi çalışıyordu. ama her müşteri bu kadar şanslı olmayabilir.
alper41 kardeşim dedim ya günahını alamam ama basit bir hesap yap. kilometre o ayarda duruyorsa hala niye alıyorlar bu motorları anlamam. 60 bin kmde motor kullandım. sırf kilometresi yüksek diye aldım. o kadar da sorun açmadı. şu an kullandığım hyosung 35 binde. aldığımda 30 bindeydi. özellikle kilometresi yüksek diye aldım. hiç bir sorun çıkarmıyor çok şükür. daha düşük kilometrede (!) olanlara bakınca bol bol takırtı geliyor. kilometreye takılmayın. aldığınız adama bakın özellikle. bazen tipine bakmak yeter. çok konuşup makinasını övüyorsa ondan uzak durun. zamanında döküntü mobiletini adama kakalamak için şambreli hep sıfır taktırırım diyen yüzsüz ve cahil kimseler gördüm. halbuki dış lastik harap haldeydi.