"suzuki gsx 750f" camiada nasıl bilinir

suzuki gsx 750f gördüm geçende ısıklarda yanımda durdu inanın hayran oldum motora eve geldim inceledim o kadar da ustun bi alet degil . hatta hava/yag sogutmalı . acaba bu dezavantaj mı. ama gorunusu harika . ne dersiniz tavsiye edilir mi. fikri olan var mı bu motor hakkında.

G

Guest

bizzat kullandım,ij den sonra uzay aracı gibi geldi,yanlış hatırlamıyosam 92 beygirdi.bence görünüş olarak süperbi makine,arkadaşta 2002 modeli var,daha hiç sorun çıkarmamış...

Karbüratörlü sanırım o. Ben de gsx 600f beğenmiştim de çok yakar dediler.

bende gsx 600 ü gördüm bende hayran kaldım valla ilk görüşte aşk bu olsa gerek gerçi ben bütün motorlara hayranım yeterki 2 teker olsun :p

Kawasaki, Sport kategorisinde değil bu motor, sanırım touring. Yavrusu olamaz, olsa da babası başkadır :p

ben baktım da motor sekil olarak harika 80bg civarı ama 1-hava sogutmalı 2- arka teker kalıbına gore ufak 150 genislik var
gsx600f bu sene gelmis onceden yokmusmus
hava sogutmalı olması kotu mu sizce
prometheus kardesim sen simdi hayabusaya "şey" mi diyosun yani , babası kawasaki olabilir mi :queen:
bence daha cok hayabusanın ebesi gibi duruyo :pr:

150 nin altında gidersen, 4000 devir civarı bandırma-bursa gidiş-dönüş 15 milyon.
Ara makine iyitekere kalkıyor, mesela 1000RR pati çeker, 600'lük ise yığılır. bu yüzden teker için güzel makine. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar