suzuki gsx 600f

Mersin İl Temsilcisi
2 SAAT İÇİNDE HEMEN PROTETO EDİP GİDİYORSUN DA, YILLARCA SENİN GİBİ ABUK SABUK SORULŞARA CEVAP VEREN BİZLER SUÇLU KALDIK!!!

ne yani, şimdi ben memnun kalırsın dersem menun mu kalacaksın?
evlenirken de aynı şekilde mi eş arayacaksın, resimle...
:bounce:

Hocam yanlış anlamada Alıcan ustanı gidicen bakıcan bu iş böyle yoksa her kafadan bi ses çıkar neye uğradğını şaşırırsın.

frkn32;
1-gsxf gibi dogru düzgün kullanıcısı olmayan bir motosiklet hakkında yorum gelmedi diye sitem etme hakkın yok. Üye sayısı 90.000'e yaklaşmış bu forumda dahi toplasan 4-5 tane kullanıcısı vardır.

2-Bende kısa bir süre önce böyle birşey almak üzereyken satıcıdan dolayı vazgeçtim(çıplagını aldım. 1200S).Üzerinde bandit motoru var ,bu motorda saglamlıgı ile ünlü. Tek sorunu ki bilmiyorum buda sorunmudur, motor gücüne göre agırlıgı biraz fazla. Sanırım 77 hp di agırlıkta 220-230-kg civarı.Bana göre ss'lerle beraber limit gidilmeyecekse yeterli. Bizim üyelerden cakalaz'da vardı ve uzun yol performansı gayet iyi ,şuanki cbr 600f'e göre daha rahat diyordu.Sıkışık trafik'te agırlıgı nedeniyle biraz can sıkabilir ama onun haricinde iyi bir model. Bu arada şunuda söyleyim satması alması kadar kolay olmaz. Bu bandit 600s-1200s, gsx600f-750f gibi motosikletleri ancak bilenler alır.

Linkdeki motorun tek sevemedigim noktası fiyatı. 12500 böyle bir model için çok beaa. Bana göre ederi 9000TL taş çatlasa 10.000TL

2 SAAT İÇİNDE HEMEN PROTETO EDİP GİDİYORSUN DA, YILLARCA SENİN GİBİ ABUK SABUK SORULŞARA CEVAP VEREN BİZLER SUÇLU KALDIK!!!

ne yani, şimdi ben memnun kalırsın dersem menun mu kalacaksın?
evlenirken de aynı şekilde mi eş arayacaksın, resimle...
:bounce:[/QUOTE haklısın kardeşim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar