SUZUKİ AN 125 HK hakkında bilgi verebilecek biri varmı?

merhaba suzuki AN 125 HK almayı düşünüyorum.bu konuda bilgilerinizden ve deneyimlerinizi anlatırsanız sevinirim.teşekkürler

teknik detay vs filan girmeyeceğim.zaten bu bilgilere ulaşman basit.
bulunduğum semtte esnaf bir kardeşimiz aldı bordo ve yakından inceleme fırsatım oldu hatta kısa bir turda attım.şunu rahatlıkla söyleyebilirimki sınıfında
en kaliteli malzemeye ve işçiliğe sahip hatta sınıfının en yakışıklı scooter i.neticede suzuki:cat:

teşekkürler gerçekten o kadar çok marka varki.tyercih yapamıyor insan.ama suzuki 125 diğerlerinin arasından sıyrıldı çıktı vitrinde.bende bi otomotivci olrak 150 cc birçok motordan daha iyi bir sıkıştırma oranına sahip ve max torku daha fazla.

Biraz küçük bir scooter..onun haricinde iyi malzeme kullanılmış ve hacmine göre güçlü bir motoru var. Kesinlikle gönül rahatlığıyla alabilrsin. Siyah rengide süper ötesi:cat:

Arkadaşım ben kullandım güzel titreşimi az bir motor ama benim motoruma göre daha az yol tutuşu var ve güçsüz. Ayrıca sele altına kask alamıyor yani yarım kask ancak sığıyor. Yere çok yakın kullanımı kolay ama agility in işçiliği ve malzemesi onun kadar iyi bir de bu modele bak derim..:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar