- Motosikleti
- 2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Benim xmax'de kocaman bagaj var, nasıl olsa işe gidip gelirken laptop çantam sığıyor diyerek topcase almamıştım. Ama işe gidiş geliş 100km yol yapınca laptop bagajda titreşimden bozulmaya başladı. Soğutucuları titreşimden yerinden oynadı sanırım, aşırı ısınma sorunları arttı, bir kaç güne servise vericem.
Bu arada topcase araştrıyordum ama o da çözüm olmayacak, daha çok işimi zorlaştıracak gibi deyip sağlam düzgün bir sırt çantası bakmaya başladım.
Havalar düzelsin, Eminönü mercan taraflarında çantacıları dolaşıp motorda kullanmaya uygun, belinde ve ön tarafında bağlama yerleri de olan uygun bir sırt çantası bakacağım. Şu anki sırt çantamın ön tarafında bağlam ayerleri yok, sanki omuzlarımdan kayıp düşecek gibi hissetmekten yolda huzursuz oluyorum. Çantayı bagaja sığdrıyorum ama orada da titreşimden içindeki laptop bozuluyor. İyi bir sırt çantası şart.
Geçen sene Mart Nisan falan şundan almıştım:
https://www.rapi.com.tr/urun/spidi-motocombat-omuz-cantasi
O zaman 160TL idi, şimdi uçmuş. Ama çok iyi çanta, içine 13" laptop çantası sığıyor, kesinlikle su almıyor, 1,5 ay kadar kullandım sonra topcase taktım, topcase daha kullanışlı...