Lütfen başlık konusunda biraz daha hassas olalım. Biri yolda kaldı, kaza oldu yardım isteniyor veya acil kan aranıyor zannettim, ki anladığım kadarıyla bu konuda yanlız değilmişim.
Malesef belirttiğiniz bütçe ile alabileceğiniz ekipman oldukça kısıtlı. Yine de yapılabilecek en mantıklı şey;
* Venom Mafsallı Dizlik ([~120TL]Yeni)
* Venom Eldiven (Uygun fiyatlı[~120TL]Yeni)
* Uygun fiyatlı bir bel/böbrek koruma ([~130TL] Yeni)
* Tekstil veya deri mont (İkinci el[300-600TL arası])
* Paranın kalanıyla da gerçek bütçenizi hesaplayıp alabileceğiniz en iyi kaskı almanız (Yeni)
* İlk fırsatta Kendinize bir motosiklet botu almanız
Şeklinde olacaktır. Özellikle ikinci el ürünler için malum siteleri kontrol edebilir, yenisinden çok daha uyguna yeni gibi ürünler bulabilirsiniz. Bot konusunda mecbur kalmadıkça ve kesin emin olmadıkça potansiyel hijyen sorunları nedeni ile ikinci el önermem.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:22 ----------
Max 3000 demişsiniz. Bu bütçe ile önümüzdeki hafta içindeki indirimler ile kendinize güzel bir kask ve bot da alabilir, hatta dizlik yerine ikinci el bir motosiklet pantolonu da edinebilirsiniz. 2000 ile 3000 arasında %50 fark var. Yerinizde olsam gireceğimiz hafta içindeki indirimleri şimdiden araştırmaya başlardım.