Super Sport Kulanan Arkadaşlar

Ben bişey merak edıyorum arkadaşlar, çoğu ss kulanıcısı kuyruk plaka yerını kulanmıyarak onu ıptal edip plakayı kuyruk altına sabitliyor.Bu durumda plaka görünme acısından hemde tekerden gelen çamur dan dolayı okunması gercekten zorlaşıyordur sanırım.

Benim merak etiğim iki sey var 1.si bu yasalmı 2.si yasal deyil ise polislerden bunun için tepki gördünüzmü ?

Bunu merak etmemın sebebi cuma günü yeni kasa runer vxr mi teslim alıcam sizinkiler kadar olamsada guzel bir kuyruk var motorda :) düşünüyorum o şekilde yapsammı yapmasamı :bounce:

Ben bişey merak edıyorum arkadaşlar, çoğu ss kulanıcısı kuyruk plaka yerını kulanmıyarak onu ıptal edip plakayı kuyruk altına sabitliyor.Bu durumda plaka görünme acısından hemde tekerden gelen çamur dan dolayı okunması gercekten zorlaşıyordur sanırım.

Benim merak etiğim iki sey var 1.si bu yasalmı 2.si yasal deyil ise polislerden bunun için tepki gördünüzmü ?

Bunu merak etmemın sebebi cuma günü yeni kasa runer vxr mi teslim alıcam sizinkiler kadar olamsada guzel bir kuyruk var motorda :) düşünüyorum o şekilde yapsammı yapmasamı :bounce:

yasal olup olmadığını bende merak etmişimdir bilenler yazsınlarda öğrenelim bari

Arkadan bakıldığında görülmediği için yasal değil elbette... Ancak polisler pek bişey demiyorlar... sonuçta bir risk plakayı çamurluğa almak, ancak EDS gelince şart oldu...

Yasal değil ama polislerimiz birşey demiyorlar tek yaptıkları uyarmak.
Bence sen elleme plakalığa tak boşuna dert açma dertsiz başına :)

Arkadan bakıldığında görülmediği için yasal değil elbette... Ancak polisler pek bişey demiyorlar... sonuçta bir risk plakayı çamurluğa almak, ancak EDS gelince şart oldu...

EDS gelince şart oldu dediğin olay plakayı olması gerektiği gibi takmakmı şart oldu demek istedin ?

Öyle demek istediyesn ben yine bisey merak edıyorum, plakası kuruk altına sabitlenmis yanı okunamayan plakalı bir motor EDS ye yakapansada yine plaka gozukmedıgı ıcın yıne bısey yapamıcaklar.

Tam tersi EDS cıktı herkez kuyruk altına sabitlemeli dıyorsan o zaman ok :)

normal olmayan hadiselerden kaçınalım arkadaşlar.

benim motorumda da plakalık iptali var ancak plakam görünecek şekilde duruyor.şimdiye kadar da bişey diyen olmadı.hatta uyaran bile olmadı.ama dediğim gibi benim plakam görünüyor.

herkes o kadar şanslı olmayabilir polis abilerimzi sağolsun bulurlar istedikten sonra yazacak bir ceza.benim bi abimde ankarada aynı şekilde yazmıştı 929rr vardı be herşeyi tam olmasına rağmen plakadan yedi cezayı.Kural gereği gözükmesi gerekiyo işin komik tarafı polisler bu aletin neden önünde plaka yok diye bile ceza yazabiliyo bence hiç uğraşma plakalıklı hali bile güzeldir

EDS gelince şart oldu dediğin olay plakayı olması gerektiği gibi takmakmı şart oldu demek istedin ?

Öyle demek istediyesn ben yine bisey merak edıyorum, plakası kuruk altına sabitlenmis yanı okunamayan plakalı bir motor EDS ye yakapansada yine plaka gozukmedıgı ıcın yıne bısey yapamıcaklar.

Tam tersi EDS cıktı herkez kuyruk altına sabitlemeli dıyorsan o zaman ok :)

EDS gelince kuyruk altına almak şart oldu demek istedi bence, ki mantıklı.Ama en güzeli plakaya bi elektrik motoruyla düzenek takıp kapatıp açmak:cherry:
Bi video da verilmişti herhalde daha önce yunan birisi z750 ye yapmış öyle bişey.:cat::cat::cat:

Bu plaka konusunda ben dertliyim ya... 125cc bi scooter da neredeyse araba plakasına eşit boyutta plaka var. Pes yani.

bence daha kötü duruyor plakayı eğmek sade plaka daha güzel duruyor reklam falan olmayan kuyruğa monte :)
ama yasal değildir heralde

SS tipi motorlarda plakalığı iptal edince artçı ve kısmen de sürücü çok fena çamura bulanıyor.. dikkat etmek gerek.

Onu bunu bilmem; Runner mükemmel bir makine ve gidip aletin kuyruğuna eğik bükük plaka yapıştırmak pek akıllıca değil! :mrgreen:

ÜZülerek söylüyorum ama ülkemizde en azından adanada polisler ss tipi motorları çevirmelerde bile durdurmuyorlar,şahsi fikrim zengin bi imaj sergilediği için herkes ekmeğinden korkuyo galiba ( tepki istemiyorum ona göre şahsi fikrim dedim ):)

bıldıgım kadarıyla yasal deıl....ıyı bır polıse denk gelırsen uyarır ama sınırlısıne denk gelırsen cezayı basar...malesef ulkemızde bu konuda bı standart yok...bır arkadasımız yunus olmustu ona sorabılırsın...

Yasal olmamakla beraber, tamamen denk geldiğiniz trafik polisinin insiyatifine bağlı bir durum. Bazıları bilmiyor, o şekilde sanıyor motorları, bazı bilenler de uyarıp geçebiliyor.

Ancak geçenlerde Suadiye sahilyolundaki çevirmede, tek tek bütün motorcuları çekmişti trafik ekipleri. Gözünün yaşına bakmadan, plakası altta olana yapıştırıyorlardı cezayı. :pale:
O gün zor yırtmıştım ben, motoru yeni aldığım için plakayı deldirememiştim henüz. Ben de düşünüyordum fakat, o korkuyla plakalığı fln kestirmedim, kafam rahat geziyorum en azından :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar