Suomy Spec 1R Dark City Bautista Replika

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer

Mersin İl Temsilcisi
sayın arkadaşlar, bir emek verip bir ürünün fotolarını yayınlıyorsunuz ama neden fiyat hakkında bilgi aktarımı olmuyor? madem ki başlık açılmış, illa ki birinin "kaç paraymış bu" yazması mı gerekiyor.
dediğim gibi emeğinize saygı duyuyorum ancak, ilgili bilgiler verilmez ise, internette rastgele karşımıza çıkan kask ya da diğer ürünlere bakar gibi bakıp geçeriz.

kolay gelsin ;)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
suomy hangi ülkenin üretimi?

İtalyan malı, ama üretimi hangi ülkede yapıyorlar bilmiyorum.

sayın arkadaşlar, bir emek verip bir ürünün fotolarını yayınlıyorsunuz ama neden fiyat hakkında bilgi aktarımı olmuyor? madem ki başlık açılmış, illa ki birinin "kaç paraymış bu" yazması mı gerekiyor.
dediğim gibi emeğinize saygı duyuyorum ancak, ilgili bilgiler verilmez ise, internette rastgele karşımıza çıkan kask ya da diğer ürünlere bakar gibi bakıp geçeriz.

kolay gelsin ;)

Baktığınız forum fotoğraflar forumu, burada fotoğrafların yayınlanması kadar doğal birşey yok. Eğer kask hakkında söylediğiniz bilgilere sahip olsaydık konuya eklerdik. O zamanda koun fotoğraflar yerine yeni model ya da haberler forumunda yayınlanırdı.

Muhtemlen henüz yeni model olduğu için Türkiye'ye gelmedi , fiyatı da belli değil. Suomy Distribütöründen daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar