Süleymaniye buluşması 18.04.2010

Etkinliğe katılma durumum

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
salavat getir bre panda densizi :p abi kahvaltıya gel bari?

Hacı abi seni ziyarete özel gelicem ben...bu aralar tadın yok biliyorum...

Her ne kadar seninle hep didişsekte böyle sıkıntı içersinde olmana üzüldüm, rabbim inşallah işlerini rast getirir.

Emincim sabah nerde buluşuluo ordan nereye gidiliyo, uyanır uyanmaz gelmeye çalışçam ona göre şeyedim, sabah yağmur olmazsa ordayım.:cat:

Rabbim inşallah Halis agaya insafa getirir...abi nedim işte bankaların kucağına oturmaktansa agamın kucağına otururum...valla makara değil yav...zordayım...:pale:

Olm 6 ay öncesi paraları köprüden savuruyodun... :wiinkk::wiinkk:
İşte 25-30 bin limitim var diye bağırıyodun... :bounce::bounce:

Rüya mıydı lam... :queen::queen:

kanka limitlerle alakası yok bu işin...az açıldık...biliyon mevzuları...ev tuttum sıfır eşya aldım kredi çektim şimdi krediyide küsüratlarıda kapatıp sıfırdan başlamam lazım...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:56 ----------

aha AYE getti...sonra ağlarsın hacı pişman olursun...

Yasaklama bilgileri Bu kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yasaklama tarihi: 18-04-2010 / Yasaklama Bitişi: Süresiz Yasaklama
Yasaklama sebebi: Kendi isteği üzerine
Yasaklayan: Skullhunter

Allah kabul etsin arkadaşlar......

herkezin gönlüne göe versin,...

Allah kabul etsin.
Bu sefer gelemedim insallah baska sefere o guzel anı ambiansı birlikte yasamak kısmet olur.

Allah kabul etsin arkadaşlar ,gelmeyi çok istiyordum,Saati kurmama rağmen kalkamadım,bir daha ki sefere inşallah...ALLAHA emanet olun..

allah razı olsun.
fotoğraflar genelde namaz sonrası. geçen buluşmada cami içi foto koyunca istismar suçlamalarına maruz kalmıştık. bu defa dışarıdan fotolar. ben zaten cemaate yetişemedim o başka.

Allah kabul etsin arkadaşlar......

herkezin gönlüne göe versin,...

Allah kabul etsin.
Bu sefer gelemedim insallah baska sefere o guzel anı ambiansı birlikte yasamak kısmet olur.

Allah Kabul etsin arkadaşlar.:rendeer:

Allah kabul etsin arkadaşlar ,gelmeyi çok istiyordum,Saati kurmama rağmen kalkamadım,bir daha ki sefere inşallah...ALLAHA emanet olun..

allah kabul etsin ... arkadaşlar geç haberim oldu :(

Allah razı olsun, gelenlerdende gelemeyenlerdende...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah kabul etsin.

senin birdahaki seferlerin hiç bitmez ama sahilde mandal denince ucarsın dimi şimdi bana diyeceksinki karşı uzak o zaman sen ac bir başlık karşıda oraya biz gelelim :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar