Statör bulamıyorum

Merhabalar rks rk 150 motora sahibim statörüm arızalı üretimi olmadığı için yedek parça sıkıntısı da mevcut üzerinden çıkan statör 8li 4 fiş internet üzerinden herhangi bir cg statörü 8li 4 fiş olarak alsam uyar mı sıkıntı yaşarmıyım alırken başka birşeye dikkat etmelimiyim

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Statör bulamazsanız sanayide bobinajcıda sardırabilirsiniz bilginiz olsun. Ben 2 defa sardırdım geçmişte.

Ağam burdakiler uğraşmazlar öyle işlerle :( 1 ay önce jeneratör elektrik vermeyi kesmişti 5 bobinajcı gezdim hepsinin cevabı olumsuz oldu

Merhaba. Bende 150 cc karbüratörlü Peugeot Django'dan çıkma sağlam bir tane var. Dediğiniz gibi 8'li ama fişi kaçlı bilemiyorum. İsterseniz telefon numaram 05354223656

Google reklamlarda çıkıyordu , ücretsiz kargoyla statörünü gönderiyorsun yeniden sarıp 2-3 güne geri gönderiyorlar , baktım numara bu 0532 736 58 92 kendim bildiğim biryerde defalarca sardırdım bu numarayı yakınlarında bulamadığın için yazdım kendileriyle ilgim yok..

Merhabalar rks rk 150 motora sahibim statörüm arızalı üretimi olmadığı için yedek parça sıkıntısı da mevcut üzerinden çıkan statör 8li 4 fiş internet üzerinden herhangi bir cg statörü 8li 4 fiş olarak alsam uyar mı sıkıntı yaşarmıyım alırken başka birşeye dikkat etmelimiyim

n11 com da bir sürü var bakın isterseniz

Hocam 125 yazıyor benim motor 150 sıkıntı çıkartır mı birde aynısı 8li 4 fiş olarak var ama renkler farklı bende yeşil mavi 2 beyaz var nette karşıma çıkanda yeşil mavi 2 sarı var bu fark eder mi

dostum senin statörü illa sökmüşsündür. şuraya birkaç fotoğrafını eklersen sana çok daha net bir cevap verebilirim

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
kanka, gidip emaye kablo alıyorsun ve orjinal statördeki sargı kaç tur ise aynı tur sayısı ilen kendin sarıyorsun ve kablo uçlarını da gerekli yerlere lehim yapıyorsun ve statörü motora takıp devam ediyorsun işine.

lehim makinesini dert etme, en ucuzu bile işini görür, bende "amtech" marka lehim pastası ve "soldex" marka lehim teli var, her yere çok kolay şekilde yapışıyor lehim.

hatta soldex lehim teli ile motosiklet şasisi kaynağı yapanlar bile varmış o kadar sağlam bir şey.

gyd2479.jpg
[/url][/IMG]

Bu uyar mı sizinkine?

Bunu yapabilen usta var mı bildiğiniz? Esenlerdeyim ve statör işini çözmem gerekiyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
çok yakın bir yerde gösteriyor konum çok teşekkür ederim :) umarım yaparlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:13 ----------

bu arada ortalama maliyeti nedir bu işlemin?

Aynı sorunu bende yaşamıştım internetten 8 li statör sipariş etmiştim geldi ama soketleri uymadı eski statördeki soketleri kesip yeni statöre taktım kabloların renkleri çoğunun aynı zaten aynı renklere taktığım için sorun olmadı güzelce bantladım şuana kadar da bi sıkıntı çıkarmadı böyle de deneyebilirsiniz.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Konuyu sadece statör sarımı olarak değerlendirmeyelim. Statör sarımı yapıldıktan sonra statör kapağındaki eski conta kalıntılarının temizlenmesi ve yeni conta takılması iyidir. Yeni yağ koymanız da gerekecektir, hazır yağ değişmişken yağ filtresini de değiştirmek iyidir. Lakin conta temizliği ve değişim konusunu atlamayalım, sonra yağ kaçaklarımız olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar