Sorun bilgisayarımdamı ?

merhaba. ben internetten adobe connect ile canlı toplantı yapılan bir online ingilizce kursuna kayıt oldum. önceleri evimdeki bilgisayardan bu siteye girebiliyordum.fakat şimdileri siteye girdiğimde xxxxxx.adobeconnect.com sunucusuna bağlanıldı dediği halde girmiyor. sitede sorun oldugunu düşündüm fakat işyerindeki bilgisayarımdan girebiliyorum. evimde başka bilgisayarla denedim yine giremedim. acaba sorun benim internetimdemi ? kafayı yiyecegim yardım ederseniz sevinirim iyi akşamlar....

Adobe connect için güncelleme yayınlanmış olabilir mi? Sürüm uyuşmazlığından kaynaklanabilir. Evdeki internette hangi dns'i kullanıyorsun? Eğer TTNet'in default dns'i ile giriyorsan bir de 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 dene (google dns'leri). Yeni uygulamaya giren filtre hikayesinden olabilir. Aklıma gelen en basit sebepler bunlar. Önce bunları bir dene, olmazsa diğer sebepleri araştırırız...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Siteye bağlanıp uygulamalar çalışmıyorsa sürüm güncelleyin,şayet siteye hiç girmiyorsa bağlantıda bi sorun vardır,dns ayarlarınızı bi değiştirin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar