sorumsuz ibb

Herkese selam arkadaşlar 08/12/2024 de bir şikayet oluşturdum e devlet üzerinden cimerden bu yoldaki çatlaklara dökülen ziftlerle alakalı ve bunların yağmurda tehlike oluşturduğunu kaza riski atlattığımı beyan ettim sonuç resimde lastiklerim Michelin road 6 bu arada
bir kazaya karışsam o bölgenin belediyesini dava etsem nasıl sonuçlanır sizce ?
herkese iyi forumlar

okuduğunu anlamayan saftirik/düzenbaz arkadaşım,

"yasaya/yönetmeliğe bilmem şartnameye uygun" yazmışlar, kör müsün? böyle genelgeleri belediye mi çıkarıyor sanıyorsun sen?

çok yaklaşmışsın, nickini GökhanAKP yapıver.

Herkese selam arkadaşlar 08/12/2024 de bir şikayet oluşturdum e devlet üzerinden cimerden bu yoldaki çatlaklara dökülen ziftlerle alakalı ve bunların yağmurda tehlike oluşturduğunu kaza riski atlattığımı beyan ettim sonuç resimde lastiklerim Michelin road 6 bu arada
bir kazaya karışsam o bölgenin belediyesini dava etsem nasıl sonuçlanır sizce ?
herkese iyi forumlar

Motor dik haldeyken üzerinde sert fren yapmazsan sorun olmaz. Motor yatikken mümkünse dik aci ile keserek üzerinden geceriz . Zemin kontrolünü dogru yaparsak basa cikilmayacak bir problem degil.

Michelin Road 6 bu isler ile gayet iyi basa cikar tedirgin olma birak lastikler isini yapsin. Tedirgin olursan kollarin gerilir , anaden gaz kapatabilirsin. Bunlar sorunu büyütür.

Yazım diliniz berbat. Dil bilginiz çok ama çok kötü. Sanki ilkokul hocanız yıllarca izin kullanmış gibi yazmışsınız. Ben anlamıyorum, bir insan konuştuğu dili nasıl yazmayı beceremez?

Cimer de muhtemelen dediğinizden bir şey anlamayacaktır değerli Ak kardeşimiz.

Esas merak ettiğim çatlaklara doldurdukları parmak kadar ziftten motosikleti nasıl kaydırdığınız?

Motor dik haldeyken üzerinde sert fren yapmazsan sorun olmaz. Motor yatikken mümkünse dik aci ile keserek üzerinden geceriz . Zemin kontrolünü dogru yaparsak basa cikilmayacak bir problem degil.

Michelin Road 6 bu isler ile gayet iyi basa cikar tedirgin olma birak lastikler isini yapsin. Tedirgin olursan kollarin gerilir , anaden gaz kapatabilirsin. Bunlar sorunu büyütür.
motor 5 derece civarı yatıkdı 50 -60 km civarı idi hızım düzlüğe geçerken birden ön teker bıraktı kendini sağ ayağımı çok sert yere vurdum yere motoru yatırmamak için yağışlı havalarda ekstra dikkat ederim özellikle lastik soğukken 50 bin km tecrübem var bu arada yaz kış kar yağmadığı sürece motor kullanan birisiyim günlük 50 km yol yapıyorum ümraniye tarabya arası bu bahsettiğim yollarda özellikle baltalimanı tarabya levent hacı osman yolu arasında bu ziftler yapılalıda 5 6 ay oldu ondan önce hiç bir sıkıntı yoktu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Esas merak ettiğim çatlaklara doldurdukları parmak kadar ziftten motosikleti nasıl kaydırdığınız?
kuru havada baltalimanı tarabya ve levent hacıosman yolunda bir sürüş yapıp ardından yağmurlu bir havada sürüş yaparsan ne demek istediğimi anlıyabilirsin dostum her gün o yolu gidiyorum ümraniye tarabya arası kuru havada hiç bir sıkıntı yok
işe gidip gelmek için kullandığım için sıkıntı oluyor birinden kaçıyorum birine yakalanıyorum tam viraja giriyorum apex e geldiğimde başka bir zift şeridi geliyor karşıma ona dokunmamak için sürüşüm bozuluyor

Son düzenleme:
motor 5 derece civarı yatıkdı 50 -60 km civarı idi hızım düzlüğe geçerken birden ön teker bıraktı kendini sağ ayağımı çok sert yere vurdum yere motoru yatırmamak için yağışlı havalarda ekstra dikkat ederim özellikle lastik soğukken 50 bin km tecrübem var bu arada yaz kış kar yağmadığı sürece motor kullanan birisiyim günlük 50 km yol yapıyorum ümraniye tarabya arası bu bahsettiğim yollarda özellikle baltalimanı tarabya levent hacı osman yolu arasında bu ziftler yapılalıda 5 6 ay oldu ondan önce hiç bir sıkıntı yoktu
Bence farkli bir durum yasamissiniz. 50-60 km hizda maximum 20 cm genisliginde serit halindeki catlak tamirinde sadece 5 derece yatikken ön taraf biraksa bile saniyenin 10 da biri kadar sürede temiz tarafa gecip yolu yakalar. Hissiyati sadece bir anlik kafada oynama seklinde olur.

Orada yasadiginiz durum zeminde yayilmis yag veya benzeri bir obje yüzünden olmus olabilir . Catlak yamasi bu kadar büyük bir oynamaya sebep olmaz.

parti sempatizanları yorum yapmaz ise sevinirim ben burada siyaset değil bir sorunu belirtiyorum cimer şikayetinde ümraniye semtide var akp li
cimer şikayetinde sistem ulaştırma bakanlığına onlar istanbul valiliğine onlarda ibb ye yönlendirmiş ibb nin alakası yoksa neden yanıtlıyor şikayeti ? bu şikayeti ulaştırma bakanlığı yanıtlasa ben yine bu konuyu açıcaktım .

Son düzenleme:
Bence farkli bir durum yasamissiniz. 50-60 km hizda maximum 20 cm genisliginde serit halindeki catlak tamirinde sadece 5 derece yatikken ön taraf biraksa bile saniyenin 10 da biri kadar sürede temiz tarafa gecip yolu yakalar. Hissiyati sadece bir anlik kafada oynama seklinde olur.

Orada yasadiginiz durum zeminde yayilmis yag veya benzeri bir obje yüzünden olmus olabilir . Catlak yamasi bu kadar büyük bir oynamaya sebep olmaz.
Vallahi 1 ay öncesine kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım bu ziftlerle alakalı yerler ıslaktı o gün zift de belli olmuyordu yerler ıslak olduğu için korkulu rüyam oldu artık ne zaman yağmur yağsa sürekli önüme yere bakıyorum

Parti ayrımı yapmaksızın yollar konusunda çok kötüyüz. Antalya/Kepez Akp'den Chp'ye geçti. Öncesinde de mahalle arası yollar fecaat haldeydi sonrasında da.

Arkadaşın tepki almasının sebebi başlığın biraz sıkıntılı seçilmesi galiba :)

yani tüm ülke genelinde olan yama sisteminin düzeltilmesi için ibb üzerinden mi şikayet actın? :D

Burada Elazığda o şekilde yaklaşık 2 kmlik bi yol var. Daha 1 kere kaydırmayı beceremedim orada, kot farkı olmadığı sürece de olacağını düşünmüyorum. Hava durumundan meteorolojiye şikayette bulunmak gibi olmuş maalesef sizinki. Korkmanıza gerek yok gönül rahatlığıyla sürebilirsiniz oralarda.

Ayni sekilde yol tamirati burada da yapiliyor. Belki isi yapan kisiler gerektigi gibi yamayi yol ile ayni hizada yapmayip minimal düzeyde bir kot farki olusturmus olabilir ve sizde o kisma denk gelmis olabilirsiniz. Partiden bagimsiz hersey olabilir ülkemizde. Hepsi ayni. Sadece renkleri farkli.

gelen cevaplara bak eyvah eyvah. herkes kraldan çok kralcı olmuş.
izmirde yaşıyorum gelin buranın mezar gibi yollarını bir görün. illa bir partiyi savunacaksınız ya pes doğrusu.

gelen cevaplara bak eyvah eyvah. herkes kraldan çok kralcı olmuş.
izmirde yaşıyorum gelin buranın mezar gibi yollarını bir görün. illa bir partiyi savunacaksınız ya pes doğrusu.
Izmir'in yollarida maalesef iyi degil tabiki. Yukarida da yazdigim gibi bütün partiler ayni. Sadece renkleri farkli.
Simdiki Büyüksehir belediye baskani ile TR de yasarken ayni sitede oturuyorduk. Maalesef kendisinin de aday oldugu yöneticilik secimlerini kazanamadi. Gel görki simdi kendisi Izmir büyük sehir baskani. Liyakattan bahsederken bunu sadece bir partiden beklemek dogru degil aslinda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar