sonunda bu da oldu

iki gün önce ankara daki motomax bayisine gittim süprshadow ve landcruisuer u soracaktım gelecek hafta geleceği söylendi emin olmak için fiyatları bir daha sordum ama supershadow 3.390 a landcruiser 4.490 a yükselmiş ötv yi durdurmuştunuz dedim yetkili evet ötv yi durdurduk ama dövizin yükselişini durduramadık dedi bu gelişmeden sonra ben de supershadowdan ybr ye kaymaya başladım. tarz farklı ama şimdilik ybr yle idare edeceğim herhalde

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Maalesef döviz kurlarının bir anda fırlaması fiyatlarda acayip bir artışa neden oldu.Özellikle döviz kuru üzerinden satılan malların her çeşitinde etkisini gösterdi.Ne diyelim;hayırlısı olsun:rendeer:

Evet arkadaşlar döviz kurları veya vergilerde ki değişiklerden çok etkilendik biz motorcular. Zaten kısıtlı olan bütçelerimiz (çoğumuz için) zorlayıp motor sahibi olmak ya da motorumuz değiştirmek için olağanüstü çabalar sarfettiğimiz şu günlerde, hevesimiz kursağımızda kaldı.Ekonomik İstikrarsızlığın artık kaderimiz haline dönüştüğü ülkemizde belki bir gün gelecek yaptığımız hesaplar çarşıya uyacak ve bizlerde hayallerimize kavuşacağız kimbilir...:)

Saygılarımla yeni kazazede motorcu

Murat

3390 YTL ye Supershadow çok iyi zaten 3590 YTL idi kampanyalı ,
Ya indirim yapılmış yada yanlışınız var !

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
başbakanlık önünde gövde yürüyüşü yapalım:)
şaka bir yanada bu dövizin artması gerçekten herkezi etkiledi motor fiyatları artmıyor derken nazar değdirdik ama yakında düşer döviz fiyatları çünkü altında son günlerde ir patlama göstermişti ama yavaş yavaş düşmeye başladı.

arkadaşlar 3.390 yanlış yazılmış o 3.990 olacak özür diliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar