Sonunda Activa Aldım

Arkadaşlar selam,
Bütün yaz aradım taradım bulamadım, tam da yaz biterkene artık alayım dedim ve yeni Activa aldım. Rengi Siyah.
Kendisi ilk motorum olacak, Kaskım var kendime ait. Bayide lastikleri değişelim dediler kış için, değiştirdim.
Bunun dışında kilit de almam lazım, nerden ucuza kilit bulabilirim fikriniz var mı? Motoru Pazarbaşından aldım, orada kilitler 100 milyon civarı, çok pahalı. Bu yüzden başka yerden alacağım.
Başka öneriniz varsa dinlemeye açığım dostlar.

bence kapalı garaja bırak imkanın varsa 25-30 mio arası alıyorlar...hayırlı olsun

arkadaşım öncelikle hayırlı olsun güle güle , kazasız belasız kullan, pazarbaşı neresi, sirkeciden ucuza alabilirsin istersen adres bile verebilirim 15-20 milyona kalın kilitler var, birde beat niye düşünmedin ? yani yanlış anlama activa lahmacuncu motoru diye bilinir de onun için sordum.... :king:

Hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız. Masterlock falan alacaksan onlarda fiyatlar yüksek. Hem zaten hırsız çalmayı kafasına koyunca yapılabilecek çok fazla bişeyde yok bence. Tüm motorcularda satılan, kalınlık olarak gözüne kestirdiğin herhangi bir kilit alabilirsin ben öyle yaptım :) alana kadar bir dert aldıktan sonra bir dert nedir bu çile ya :thumleft:

asendoğan, beat için forum bulamadım, gerekte yok zaten , sen böyle motor almayı düşünüyorsan beat al derim ama piaggio fly var hemde 150 lik aynı fiyata geliyor gibi, araştır derim ben.... :cat:

Activa alana kadar piyasadaki 50-150 cc motorların neredeyse hepsine baktım federal. Hatta alacağım motor as125t olacaktı ama kafam rahat olsun dedim çinden uzak durdum.
Neden beat almadım, çünkü Activa ve beat in kaplaması dışında herşeyi aynı. Beat plastik alaşımlı, activa metal. Bu da demek ki activa olası kazalara karşı daha dayanaklı. Zaten sucular da o yüzden activa kullanıyor, başka motor o kadar hor kullanmaya gelmez.
Ama dediğin çok doğru ama her motorun bir eksisi var bence activa nın eksisi de bu işte, kebapçı motoru işte napacan? :p
Tabi bi de activaların 2006 sı geldi, bu da bir etken. Artı 200 milyon civarı daha ucuz.
Bence activa beat'e göre daha alınası bir motor.

1450 peşin verdim, geri kalan ayda 118,2 milyondan 12 taksit.
Galiba bu da 2850 gibi bir fiyat yapıyor.
Bunlar anahtar teslim fiyatı.
Teşekkürler

peki piaggio fly 150 yi araştırdınmı ? farslan
çünkü fly da aynı fiyat ve daha kaliteli bence...

Süper Moderatör (BBRR)
araya girip sohbetinizi böldüğüm için özür dilerim :cherry:
piaggio alma çünki yedek parçasını bulamazsın honda piaggiodan iyiydir ama bunu ancak ilk servise gittiğinde anlarsın yani iş işten geçmiş olur :bounce:

Yaw kardeşim adam almış motoru işte.. Hala şunu alsaydın bunu alsaydın diye uzatmanın ne anlamı var ki ?

Motorun hayırlı olsun farslan...

Süper Moderatör (BBRR)
cenkmenderes,
yok canım bu cevap farslan, a deildi asendogan, a o sormuş beat diyede ama tabi sen uygun görmezsen editleriz :cherry:
ha bu arada farslan, arkadaşım hayırlı olsun kazasız belasız kullan :rendeer:

BBRR, ben de zaten sana yazmamıştım hocam. federal arkadaşa demiştim. Benle sen aynı zamanlarda yazmışız. Ben yazarken senin yazın görünmüyordu :)

ok karışıklıklar düzeldi, farslan güle güle kullan dostum, kazasız günler dilerim herkese... :cat:

Hepinize teşekkür ederim, motoru alınca resimlerini siteye de ekleyecem.
Bu arada katılıyorum parasının karşılığını en iyi veren motor honda.

Hayırlı olsun farslan güle güle kullan ehliyetini al kaskınıda tak :rendeer:

Koruma Demiri

Arkadaşım Acıva Koruma Demirsiz Kullanılmaz.. Bendede Cbf 150 Var Eger Anadolu Yakasındaysan Honda Konşuk Motora Git. Avrupadaysan Yıldız Bisiklete Git Alibeyköyde Maraşal Fevzi Cakmak Cad.no:82 Konşuk Motor:tugay Yolu Cevizlide

Arkadaşım Acıva Koruma Demirsiz Kullanılmaz.. Bendede Cbf 150 Var Eger Anadolu Yakasındaysan Honda Konşuk Motora Git. Avrupadaysan Yıldız Bisiklete Git Alibeyköyde Maraşal Fevzi Cakmak Cad.no:82 Konşuk Motor:tugay Yolu Cevizlide

abi adam motoru satmıştır bile topic 2005 model

horrrrt latmayın topicleri

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar