Soa'ya Yeni Motosikleti Cbf 500 Hayırlı Olsun...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sitemiz üyelerinden sevgili kardeşim soa nickli Berkay'a yeni motosikleti Honda Cbf 500 hayırlı olsun.

Allah kazadan,beladan korusun,hep iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.

8EqG7a.jpg

Y5n176.jpg

DkzL0O.jpg

aB94bz.jpg

NbayRO.jpg

Hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim. Abi tam benim tarzım bu motor ya benim gözümde dunyanın en karizmatik motoru. Kahrolası Honda üretimden kaldırdı abidik gubidik modeller üretiyorlar. Temiz bulursam belki bende alırım sırf hevesim için.

Moderatör
Adam motoru alalı 1 ay, 1000 km'den fazla yapalı 15 gün oldu ya la :p
1 ay sonrada tekrardan hayırlı olsun Berkay, köfteler n'oldu sahi :p

Köfte varsa ama Mezit yoksa bende gelirim..O kadar yolu çekip aç kalmak istemem açıkçası...:pl::queen:

Pardon bu arada hayırlı uğurlu olsun Berkay...güle güle kullan...:cat:

hayırlı olsun öncelikle.Önümüzdeki aylarda bende almayı düşünüyorum,2. el olarak,nelere dikkat etmemi önerirsin? detaylı bi açıklama çok yardımcı olur teşekkürler şimdiden :)

soa

hayırlı olsun öncelikle.Önümüzdeki aylarda bende almayı düşünüyorum,2. el olarak,nelere dikkat etmemi önerirsin? detaylı bi açıklama çok yardımcı olur teşekkürler şimdiden :)

Sağolasın hocam.

Valla hocam açıkcası çok bir bilgim yok daha 1500km oldu çok fazla bir deneyimim de yok.

Ama benim motorum 77500 km de olmasına rağmen maşallah herşeyi tıkır tıkır çalışıyor. bu hafta sonu tüm bakımlarını yaptım, saat gibi motor. Bildiğim kadarı ile kronik sorunu sıkıntısı olan bir motosiklette değil. Eski kullanmış yada kullanan abilerden kimle konussam çok memnunlar makinelerden.

ben çok atik seri kullananmam çok nadir gaz açarım genelde 90 110 arası seyir hızında 4.5 - 5 litre arası yakıyor 100km de öle çok fazla bir yakıt olayı da söz konusu değil. 1 2 kere denedim bende ön cam olmamasına rağmen çok rahat 160 170 görüyor daha üstünü denemedim.

2 3 kişiden duyduğum rivayete göre 300000 km motor açılmadan gitmiş cbf500 ler mevcutmuş (birbirini tanımayan 2 3 kişi bu olayı anlattı) doğrumudur. değil midir bilemiyorum.

benim fikrim ise her yaptığım km de daha çok seviyorum. Çok parası olmaya geçiş motosikleti olarak orta segment bir motosiklet arayan herkese öneririm...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------

Köfte varsa ama Mezit yoksa bende gelirim..O kadar yolu çekip aç kalmak istemem açıkçası...:pl::queen:

Pardon bu arada hayırlı uğurlu olsun Berkay...güle güle kullan...:cat:

sağolasın abi valla köfte işi yattı mevlüt abiden korkuma kimseyi köfteye götüremedim :D :D....

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------

Sitemiz üyelerinden sevgili kardeşim soa nickli Berkay'a yeni motosikleti Honda Cbf 500 hayırlı olsun.

Allah kazadan,beladan korusun,hep iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.

http://i.hizliresim.com/8EqG7a.jpg

http://i.hizliresim.com/Y5n176.jpg

http://i.hizliresim.com/DkzL0O.jpg

http://i.hizliresim.com/aB94bz.jpg

http://i.hizliresim.com/NbayRO.jpg

Kardeşim bu konuyu senle kafede otururken gördüm o zaman eve gidince cevap yazarım dedim unutmuşum valla ayıp oldu sağolasın kardeşim. Allah daha iyilerini sana nasip etsin...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kardeşim bu konuyu senle kafede otururken gördüm o zaman eve gidince cevap yazarım dedim unutmuşum valla ayıp oldu sağolasın kardeşim. Allah daha iyilerini sana nasip etsin...

Canın sağolsun kardeşim,amin inşallah :)

2. el ilanlarına bakıyorum da maşallah 2006 modeller ama 30 ile 50 bin km arası hepsi,oynanmış olması kafamı kurcalıyor,ne yapalım bizde az oynanmışını bulur adam ederiz artık :queen::thumleft:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Motosiklet genel anlamda çok güzel. İkinci el motosiklet alırken dikkat edilmesi gereken temel noktalara bakmanız kafi.

6000-7000 devire kadar tabir-i caizse 125-150 cc motosiklet gibi usul usul giderken,bu devirlerden sonra motor şahlanıyor :)

Hızlanma,performans çok iyi,çok tecrübeli olmayan kullanıcıların hatalarını bile ekarte edebilecek bir yapısı var.

Ancak 120-130'dan sonra üzerinde durulmuyor,iyi bir tur camı şart.

Şehir içi-şehir dışı her yola geliyor,manevra kabileti güzel.

Eğer geçmişi belli bir motosiklet ise km'nin gerçekten önemi yok,malzeme kalitesi,işcilik güzel.

Berkay kardeşim senin işine karıştım,kusuruma bakma :)

soa

Motosiklet genel anlamda çok güzel. İkinci el motosiklet alırken dikkat edilmesi gereken temel noktalara bakmanız kafi.

6000-7000 devire kadar tabir-i caizse 125-150 cc motosiklet gibi usul usul giderken,bu devirlerden sonra motor şahlanıyor :)

Hızlanma,performans çok iyi,çok tecrübeli olmayan kullanıcıların hatalarını bile ekarte edebilecek bir yapısı var.

Ancak 120-130'dan sonra üzerinde durulmuyor,iyi bir tur camı şart.

Şehir içi-şehir dışı her yola geliyor,manevra kabileti güzel.

Eğer geçmişi belli bir motosiklet ise km'nin gerçekten önemi yok,malzeme kalitesi,işcilik güzel.

Berkay kardeşim senin işine karıştım,kusuruma bakma :)

Sorun yok kardeşim motoru benden iyi tanıdığını biliyorum canim. Bilmezmiyim:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar