slm

selam ben motosiklet hastası bir gencim ve en kısa zamanda motosiklet almak itiyorum ilgilendiğim motosikletler yamaha R1 R6
suzuki hayabusa kawasaki KLR aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum

Adım Taygun 19 yaşındayım
motosiklete duyduğum hayranlık 6.sınıftayken motosikletci bi abimin yanına gidip çalışmamla başladı orada motosikletlerin hayranlık verici özelliklerini öğrendim ama yaşım küçük olduğu için sadece kullananları seyrediyordum
gitgide motosikletleri daha çok sevmeye başladım okul açıldığındada aklım motosikletlerdeydi daha sonra lisede makina bölümünü bitirdim.
ailem motosiklete izin vermiyor ne kadar istemeselerde ben gidip istediğim motosikleti alıcam:D
boş zamanlarımda elektrogitar çalıyorum

tşekkür ederim hoşbulduk

Son düzenleme:
Adım Taygun 19 yaşındayım
motosiklete duyduğum hayranlık 6.sınıftayken motosikletci bi abimin yanına gidip çalışmamla başladı orada motosikletlerin hayranlık verici özelliklerini öğrendim ama yaşım küçük olduğu için sadece kullananları seyrediyordum
gitgide motosikletleri daha çok sevmeye başladım okul açıldığındada aklım motosikletlerdeydi daha sonra lisede makina bölümünü bitirdim.
ailem motosiklete izin vermiyor ne kadar istemeselerde ben gidip istediğim motosikleti alıcam:D
boş zamanlarımda elektrogitar çalıyorum

tşekkür ederim hoşbulduk

ok kardesim tesekkür ederiz tekrar hosgeldin, ancak baslangıcta biraz daha ufak motorlara bakarsan daha güvenli olur bnce :) vücut sana emanet ona ii bak :wiinkk::wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar