slm

mrb arkadaşlar ben transalp almayı düşünüyrm . mart ,gibi çok beğeniyrm bi de cbf 600 2006 2007 gibi düşünmüştüm.ama acaib kararsız kaldım .sadece marka honda olacak şaşmam,kawasaki ve suzuki kullandım .o yüzden.düşünmüyorum bile başka markaları.ama ağırlık yüksek model transalp ten yana.... bana yardımcı olacak arkadaş lar bekliyorum yardımlarınızı.transalp kullanıcıları lütfen bana yardımcı olun..:cat:

heyyy hoşgeldin :p ahhh bilirim o honda takıntısını bende öle deliyimdir hatta bazen arklar arasında honda nın artçısı olucam diye kavga ediyom :cherry:

Gaziantep İl Temsilcisi
hoşgeldin aramıza dogru yerdesınde kimsin necisin ne yersın ne içersin kendini tanıtsan bıraz....

Hosgeldın dıyeyım once :)
motor konusuna gelınce ıkısınıde kullanmadıgım ıcın bır yorum yapamıyorum kalıte olarak ama TRANSALP ılerde almayı dusunuyorum ama kullananlar daha ıyı bılır.
bırde su var kım hangısını kullanıyorsa onu al dıyecek sana :))) kımse motorum kotu demezkı

öncelikle aramıza hoşgeldin diyorum.Eğer motor tecrüben varsa enduro kullanarak yükselmeni tavsiye ederim transalp biraz büyük dersen yine Honda'nın NX4 FALCON modelini kullanabilirsin yani:)güzel bi makine:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar