slm arkadaşlar

kullanılan bu siteyi geçen seneden bu vakte kadar takip ederken dedimki artık ben de üye olayım.yani çaylağım.

Moderatör (forrap)
Geçen seneden beri takip ediyor ve yeni üye oluyorsun:silent: Baya beklemişsin...Neyse geç olsun güç olmasın hesabı diyelim.Aramıza hoşgeldin,umarım kalıcı olursun...:rendeer:Biraz daha kendinden bahsedersen iyi olur,kimsin?necisin?yaş kaç?neredensin?falan filan...:wiinkk:

hoşgeldin dostum:rendeer: . forrap ın dediği gibi geç olsun güç olmasın:rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
:bestmt: Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce:
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer:

evet geç oldu ama güç olmadı.katıldığım ortamda bir anda yoğunlaşıpta yel gibi esip gitmeyi istemem.iş ortamım bilhassa yazın çok yoğun olduğundan sanal ortamda bulunamıyorum kışın vakit buldukça bu gibi ortamlarda dostane arkadaşlarımla güzel şeyler paylaşmaya çalışıyorum.Siz arkadaşların arasına aydın/didim den katılıyorum yaş 28 adım serkan fotoğrafçıyım.

selam hoşgeldin, başlığı yanlış yere açmışsın maalesef.

Barış abi de dalmış taşımamış heralde.

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: danger0 **************

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin :rendeer:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
valla sana bir sene bekleyip öyle hoşgeldin diycektim aslında ama,dayanamam ben okadar.içimde kalmasın bari
hoşgeldin:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar