Sizce.....

1.70 civarında boyu olan biri olarak sizce benim en rahat kullanabileceğim model nedir? aslında ben copper istiyorum ama çok ağır olduklarını duydum siz ne dersiniz?

maddi durum nedir?
egitim-tecrübe nedir?
bir tarzın varmı?( racing-enduro-naked-scooter vs..)
bence bunlarıda belirtinsen birileri sana yardımcı olur...

hondanın yeni çıkardığı cbf150 ye bakmanı tavsiye ederim. fiyatı da çok hesaplı şu anda.

ilk motorum olacak.
ehliyetimi geçen sene almıştım. bu sene de motor alıcam da ne almalıyım bilmiyorum işte.

bnm tanıdıgım kızların coğunda bu war wala :) cok tatlı bişey bence honda cbr 125

aynı türdeki 1000 i başlığı açtığınız için tebrik ederiz. :pr: site olarak size 1 adet yamana royalstar hediye etçektik ama ağırlığından korktuğunuz için vazgeçtik.
iyimi yaptık. ehhehhe:p

cbır istiyum ama çok paralı mondail alcak babm bana ne dersinz

ne tarz bir motor kullanmak istiyorsun onu yazmamışsın sadece bir motor arıyosun o kadar... böyle sorarsan her kişi kendi beğendiğini sana söyler. tarz belirt lütfen :wiinkk: chopperın ağır olduğunu söyleyerek vazgeçtiğinden dolayı soruyorum... yok vazgeçmediysen seçenek çok :mrgreen:

copper almak istiyorum, görüntüsü şekli vs hoşuma gidiyor onların.

takıldığın konu ağırlıksa inan en uygun olanı scooter. ama sende benim gibi scooterı pek karizmatik bulmuyor ve tarzın olmadığını düşünüyorsan Honda Cbr 125 en iyisidir diye düşünüyorum. Çünkü chopperlar gerçekten ağır. Gerçi ağırlığı taşıyan sen değilsin yollar ama ilk motorun olduğunu söylüyorsun, hükmedebileceğin birşeyle başla bence. Benim ilk motorum Honda cg125 idi ve birgün neredeyse park ederken düşürecektim. Hemde tüm milletin önünde. O bile ağır gelmişti yani. Seçimin hayırlı olur inşallah.

hıım peki vites problemin yok herhalde...?? yoksa Regal Raptorları tavsiye ederim bence hem güzel hemde nispeten kaliteli marka (tabi çin malı alıcaksan) vites problemim var ama ben illede cruiser veya chopper kullanıcam diyorsan doradonun v3 veya v5 modellerine bakmanı öneririm. yok benim param var ve vites problemim yok diyorsan 250 cc lik yamaha virago veya dragstar veya honda rebel e bakmanı öneririm. bu son saydıklarımın bazılar artık üretilmiyor fakat oldukça kaliteli makineler... artık sen işin en zor kısmı olan seçim aşamasındasın... sana şimdiden kolay gelsin :cat:

teşekkür ederimm.

şu bahsettiğin motorların resimleri varmı, bi görsem felan???

Mersin İl Temsilcisi
benim makineden al. fiyatı 1,850. bak yan tarfta da resmimiz var.
zealsun 125-6 makinası oldukça sağlam. korma demiri, arka ayaklık demiri filan orijinalde var. alarm var. 100km civarı yapıyor. dağ taş yokuş her yere gidiyorum. enduro ve krosların girdiği yerlere de girebiliyorum (arkadaşlarla beraber tırmanışta) yalnızca arka tekerini 35 ytl ye değiştirdim. kayma yapmıyor artık. orjinal tekeri çok sert ve sabun gibi. ön tekerde sorun yok.tavsiye ederim. ağırlığı 130 kg.

Scooter tavsiye ederim bende racing lere bayılıyordum ama scooter rahat vites yok bel ağrısı yok ayak sızısı yok.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Başlığınız Gerekli Bölüme Taşınmıştır.!! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

gütmeyin üstüne yahu...
sıkılıyorsanızda yazmayın boşu boşuna.bırakın yardımcı olmak isteyen olsun...
bencede ilk olarak bütçeni ayarlamalı ve ona göre bir seçim yapmalısın.çevrende motosiklet kullanan arkadaşların varsa onlarla kısa gezintiler yap ve rahatlığa ve zevkine uygun olan modeli seç...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar