sizce ne almlayım

selam arkadaslar ben aranızda yeniyim ve bu ilk mesajım denizliden yazıyorum ben motor almak istiyorum ama su ybr 125 lik motor cin mallarından hangilerini gecer ve cekişi kuvvetlidir kanuni viny 125 seyhan 150 mondial 125 kt mondial 150 celik xy crovn 150 150 hs kanuni racer 200 tamam bunlardan dayanıklı ama bunların hangisini gecebilir bi de cbr 125 e benziyen motorlar var pıonnerın falan ramzeyın var aynısından 15olilik aynı cbr gibi gözüküyor kadran sa 220 yi gösteriyo
r tipi de güzel ama iş ibreyle bitmiyor bu motorların hangisi ybr yi yolda eker tek tek yazarsanız bana cok yardımcı olursunuz hız bakımından simdiden tesekkürler

Son düzenleme:
TopraIm hosgeLdin

Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
07npphighwaycopyqd8.jpg

kardeş akıllı ol

sana şunu söyleyeyim bahsettiğin araç 125cc eti neki budu ne olsun sana tavsiye edebileceğim ybr125,cg125 hı daha estetik ve hızlı dersen cbr125 diğer yazdığın çinleri alıpda derde düşme motordan için kaçar valla

Mersin İl Temsilcisi
honda cbr125 2. el ile, ybr 125 sıfır km hemen hemen aynı fiyata bulabilirisn. sakın çinli alma. ürün çok kötü olduğundan değil. sadece ivmelenmesi daha uzun ve servis yönünden de düşünmek gerekir değil mi?

ilk oncelkle tarzini belirlemelisin cc yi deil hangi yol koşullarnda
kullancaksin mesela oda cok onemli acele etme vede hizina bakipta motor alma..

vay anasını yaf... amma hız meraklısı olduk.:silent: hayır bide makinelerde küçük canları çıkacak zavallıların:mrgreen: neyse bu konuya benden daha iyi cevap veren arkadaşlarım çıkar onlar sana yardımcı olur...:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar