sizce hangisi

sizce hangisi

• yamaha r6

Oy: 17 48.6%
  • suzuki gsxr600

Oy: 14 40.0%
  • kawasaki zx6r

Oy: 4 11.4%

• Kullanılan toplam oy
    35
arkadaşlar 1300 cc de belim heryerim agrıtıyor kaltıramıyorum zor kaldırıyorum yeni 600 lük alcam sizce hangisi ni alim
yamaha r6
suzuki gsxr600
kawasaki zx6r
honda demeyin arkadaşlar hiç sevmiyorum o motoru şimdi tercih sizin

oylama yaparken neden de belirtsek iyi olur bence..
4 japon sonuçta birbirine yakın aletlerdir. Hiçbirini kullanmadım bilmiyorum.
Gsxr ı seçmemin tek sebebi tasarımının muhteşem olması. Bir de yollar r6 ve 600rr kaynıyo zaten...

Bahsettiğin modeller arasından Yamaha, daha fazla piyasası olan, daha güncel bir motor; parça fiyatları da Suzuki'ye göre az da olsa biraz daha hesaplı diye biliyorum.
Gerçi Suzuki'nin de havası başka, herkesin altında yok.
Tercih meselesi, hangisine kanın ısınırsa onu al, çok fazla fark yok arada sonuçta, ikisi de kaliteli makinalar.
Kawasaki'ye bulaşma derim, geçenlerde bir arkadaşın 2008 model ZX-6'sı kol çıkarmış.. Servis bakımından da ağzın yanar, Z-Moto'dan kimse memnun değil bildiğim kadarıyla.

Son düzenleme:
Bence zx6...
600 cc kıyaslamasında da diğerlerini geride bıraktı...
Tablada 299 yazdıran tek 600 cc...

oylamada ne çıkarsa ha bu arada hyabusan satılık 19.500 e satıyorum motorda bi hata varsa motoru ona verrim üstüne verdigi paranın 2 katını verrim motor fulll

valla arkadaşım bence r6... Motorun görünüşü güzel. gidişi güzel... Ya-ma-ha olması ayrı bir güzellik;) suzuki de iyidir. kawasakiye bulaşma derim.

Suzukı al derim mekaniği çok daha iyidir.Kawasaki ye sakın bulaşma parça sorunu vardır alanlar satınca parti bile veriyorlar gerisini sen düşün.

Yamahanın oturuş pozisyonu çok rahatsızdır şekil motor olabilir ama motor kullanmak içindir karşısına geçip seyretmek için alınmaz,ayrıca yamahayı çok pahalıya alırsın satarkende yüzüne bakan olmaz unutma.

r6 nın dengesini inanılmaz derecede düzelttiler. ben gsr 600 kullanıyorum. 5-6 sefer devirmeye çalıştım başaramadım. gsxr nasıl bilemiyorum ama r6 kullandım denge bakımından benim motora çok çok yaklaşmışlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar