sizce hangisi geçer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar bugun bi yarışa katılacağımda bi ben birde arkadaş var benimki honda cgl125 normal fabrika çıkışlı düz yolda maxhız:110 diğer motor mondial 100kh motor modifiyeli diyor orta ve arka dişliler değişikmiş ve üstünde 3tekerli diye tabir edilen motorun karbüratörü varmış yokuşta 130 yaptım diyor şimdi cocuk uzun yol istıyor bende kabul ettim sizce hangimiz geçer çin mallarındaki ibre yanlış gösteriyor onu biliyorum ama gerçekten sizlerin tavsiyesine göre davranacam bu arada normal sokak yarısı değil tam korumalı olacagız bi yardım edin

Fatih abi, alem adamsın..::koop::
Birisi Titan, birisi 100UKH.. :bounce:
Ne yapmış bu adam motora? 100 HP miymiş gücü? :)

ya öyle demeyin deposuna yarışacağız ya bende zaten geçende bi tane asya 150 scoteri yendim ben en son 105 yaptın scoter 140 yaptı 2 direk fark attım bende motora cok guveniyorum dun yagını falan değiştirdim ama siz genede bi daha değerlendirin

Mondial 100kh çok ta kötü bir motor değil (çin malları içinde). + cgl 125ten daha hafif ve modifiyeli.Sürücüsünde iş var ise geçilebilme ihtimalin var ,dikkat et! Ne diyelim, iyi olan kazansın :cat:

fatihsevim abi yarıştan sonra sonucu yazarsan buraya bizde görelim merak ettim şimdi:queen::queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyi sürücü geçer.................

Aynen katılıyorum.. Zamanında bizde yapardık böyle.. Ben yamaha rx 115 ile gilera gfr 125 tokatladığım zamanlar hatırlıyorum önemli olan sürücüdür.. Vites aralıklarını iyi ayarlarsan fark bile atarsın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar