Şirketimize IT Uzman-uzman yardımcısı-sorumlusu aranıyor

Sn.Üyeler,

Görev yaptığım uluslararası şirketler grubuna hardware-software bilgisi olan, Yazılım Md.'nün yardımcısı olarak görev yapacak, tam gün mesai yapacak çalışma arkadaşı aranıyor. Görev alanı şirket yazılım projesine destek verilmesi ve şirket donanım düzeninin korunmasıdır.

Ücret; tecrübe, ihtisas, yabancı dil bilgisi gibi unsurların tanımlanması sonrası teklif edilecektir.

İlgilenen arkadaşlarımızın özelden bana mesaj atmasını rica ederim.

Syg.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İt uzmanı mı lazım :)

Şirketimize IT Uzman-uzman yardımcısı-sorumlusu aranıyor

Sn.Üyeler,

Görev yaptığım uluslararası şirketler grubuna hardware-software bilgisi olan, Yazılım Md.'nün yardımcısı olarak görev yapacak, tam gün mesai yapacak çalışma arkadaşı aranıyor. Görev alanı şirket yazılım projesine destek verilmesi ve şirket donanım düzeninin korunmasıdır.

Ücret; tecrübe, ihtisas, yabancı dil bilgisi gibi unsurların tanımlanması sonrası teklif edilecektir.

İlgilenen arkadaşlarımızın özelden bana mesaj atmasını rica ederim.

Syg.

Moderatör
İki kez yazdiginiza gore acil araniyor :)
Guncelleyelim, insallah ihtiyaci olan birileri nasiplenir. 10 sene önceki bilgi islem tecrubemin yetersiz kalacagini dusundugumden, kendimi direk eliyorum :)

The IT Crowd favori komedi dizimdir. Artık biraz eskidi ama gerçekten çok komik.

yazılım okudum ama aradan yıllar geçti. aklımda kalan tek kod messagebox.mesaage heralde :D donanımcı lazımsa geleyım. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar