Sinir bozucu!

Herkese Merhaba,

Nisan ayında Motosiklet'i almaya niyetlendim ve araştırmaya koyuldum.
Neticede tanıdık birinde karar kıldım.
Fiyata herşey dahil ANAHTAR teslim anlaştık.
Dün taşıtlar vergisi 2'nci taksitini ödemeye gittim Ziraat Bankasına ve ne öğrendim! ilk taksit'i ödenmemiş.

Arkadaşlar, Anahtar teslim herşey dahil dendiğinde benmi yanlış anladım acaba satıcıyı:silent: hata bendemi?

Çok sinirlendiğim bir gerçek. Gerek satıcıya ( tanıdık ) gerekse Mondial e adam akıllı bir mail attım. Bakalım neticede ne diyecekler ama kesin olan, O parayı mutlaka alacağım birinden.

Yeni Motosiklet alacak arkadaşlar bu konuları mutlaka sormalı ve hakkını istemeli diye düşünmekteyim. Bu güne kadar kazıklandığımız yeter artık::angry2::

Selamlar,
Özer

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
"Anahtar teslim" tabirindeki mantık aracın trafiğe çıkabilmesi için gerekli her işlemin yapılmasıdır. Yani plaka, ruhsat ve sigorta buna dahildir. Motorlu Taşıtlar Vergisi (taşıt pulu) bir vergi borcudur ve araç sahibine aittir. Yani satıcının yaptığı normal bir olay, kazıklanmadın yani :)

Bende motorr aldıktan hemen sonra 1 içinde 30 ytl yatırıp birinci taksiti ödemiştim

haklı olabilirsiniz ama en azından uyarmaları gerekir, benim gibi konuyu net bilmeyen arkadaşların bu durumdan sonradan haberi oluyor, ben de bu şekilde öğrenmiştim taksitin ödenemedigini

satıcının yaptığı normal bütün motosikletler böyle satılıyor yalnız otomobilde uygulama senin dediğin gibi

bende senın gibi düşünüyodum ama uygulama öyle değilmiş vergiyi biz ödüyoruz satan bayinin söylemesi lazımdı sana, banada söylemediler bıraz söylendim ama sonuç değişmedi.

Moderatör (forrap)
Yaşadığın şey gayet normal,hepimiz aynı şartlarda aldık motosikletimizi...Mtvleri motosiklet sahipleri ödüyor:cat: Sadece sana böyle bir ödeme yapman gerektiğini söyleyebilirdi satıcı onun haricinde ödemeyi senin yapman lazım zaten...Birde ödeme yapman gerektiğini söylese satıcı,çoğu alıcının tepkisiyle karşılaşır ve sonuçta işler karışır bunu düşündükleri için çoğu zaman uyarıda bulunmuyorlar:cat:

Hmm..

Bakın, Bir şey daha öğrendim şimdi. Oysa satıcı iyi tanıdığım birisi! bu durumu izah etmiş olsaydı bu üzüntüye gerek kalmazdı.
Sizlerinde dediği gibi, Satıcılar bu konuda uyarıda bulunmakla müşteriyi kayıp edeceğini düşünüyor! Oysa 30,-YTL diğer masrafların yanında Deve de kulak kalıyor:mrgreen:

Selamlar ve teşekkürler hepinize:wiinkk:

Özer

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar