Sinir bozucu ceza

Dün(17 temmuz) Marmaris-Gökova arasında çok sayıda otobus,kamyon minibüs vs den oluşan yoğun trasikte, kendimi trafiğin normal akışına bırakıp ortalama 70-80 km hızla ilerliyorum.Sollamanın veya yavaşlamanın imkanı yok.Çünkü önümde uzun bir sıra,arkamdada kamyonlar var. Çok fazla zaman geçmeden polislerin çevirmesine rastladık ve bana dur işareti yaptılar.Diğer tüm araçlar devam etti. Polisler son derece kibar bir şekilde, beyfendi aşırı hız yaptınız, radar tespit etti ,ceza yazmak durumundayız dedi.Şaka yapıyorlar sandım ve bu araçların arasında nasıl hız yapılır diye sordum.Buyrun görüntüden bakalım dediler ve ekranı açtılar.Hızım ekranda 80km olarak tespit edilmiş.Hız sınırınız 70 + %10 da ilave 77 siz 80le gidiyordunuz dedi.Ben sadece bu trafikte 70 le gitmenin imkanı varmı diye sordum.Yok ama kurallar böyle ne yapabiriz dedi.Yani 92ytl ceza yedim.Çıkmayan yasayı çıkarmayanların kulakları çınlasın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun...

aynı cezayı sadece 3 km sürat farkıyla iki defa bir gün arayla ben yedim.Duygularını çok iyi anlıyabiliyorum.

Moderatör (forrap)
banro, geçmiş olsun...Hani demeyi sevmiyorum ama bazende başka hiç bir şey anlatamıyor durumu burası TÜRKİYE oluyor böyle demekten başka...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
banro kardeş sen haksızsın, ne diyor kurallar ; 70 km/h hızla gideceksinki arkadan 90-100 le gelen kamyon seni altına alıp ezsiz. Sen bu kuralı çiğneyip 80 le gitmişsin ayıp değil mi :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

Ne yapabiliriz arkadaşlar.Bu diyardan gidemeyeceğimize göre ya sabır deyip bu deveyi gütmeye devam edeceğiz.

aydın abi onada atıyolarmıs para ama tabi bi çorba parası değil

radarın kurtuluşu yok istersen amcalara kebap parası ver bir defa giriyosun bilgisayar kayıtlarına

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar