Bau Simulator 2012 den bahsedeniniz olmamış. Bende buna bayılıyorum. Greyder kepçe vinç kamyon kullanarak inşaat yapıyorsunuz.) Gayet başarılıç
Ben oynadım bitirdim, zaten 8-10 tane görev var. Ancak bazı görevler aşırı uzun 2-3 saat sürüyo. Oyun almanca ama youtube'da oyunu oynayan başkalarının videolarına bakarak durumu kavradım.Bau Simulator 2012 den bahsedeniniz olmamış. Bende buna bayılıyorum. Greyder kepçe vinç kamyon kullanarak inşaat yapıyorsunuz.) Gayet başarılıç
Logitech Driving Force GT'yi Ağustos 2010'da mediamarkt'dan 139 liraya aldım, şuan 380 lira. Ben almadan bir süre önce de 300 lira civarındaydı fiyatı. Nasıl oldu da o ara fiyatı indirdiler bilmem ama mükemmel bir direksiyon seti, ucuza alabildiğim için çok şanslıyım.
Bu kadar zamlanacağını bilsem stok yapardım :mrgreen:Bende momo var, 6-7 yıl önce 120 dolar civarı bi fiyata almıştım. DFGT tabii ki çok daha iyi bir direksyon, çok çok iyi fiyata almışsın. Oldu olacak çalsaydın toptan![]()
Ben Driving Force Gt mi 3 sene önce ikinci el almıştım 110 TL ye. Bu arada OMSI Bus simulator'e sorunsuz şekilde başka otobüs ekleyebileniniz var mı?
ben hala ps3 av simülasyon oyununu bulamadım..
Mercedes o405N2 modelini sorunsuz ekledim. "kamyoncuyuz" sitesine üyeydim, oradan yama ve modları takip ediyordum taa ki 2-3 gün öncesine kadar. Direksiyon seti önerisi istedim, beni banladılar sebep yokken. Çoluk çocuğun yönettiği siteden anca böyle aptallıklar beklerdim zaten. Yönetime mail attım, ne cevap veren var, ne başka bişey...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:56 ----------
Cabela's Hunting Expeditions Game PS3®
Cabela's Survival: Shadows of Katmai Game PS3®
Cabela's Dangerous Hunts 2013 Game PS3®
Cabela's Survival: Shadows of Katmai Bundle with TOP SHOT Elite Firearm Controller PS3®
kurdum ama bişey yapamadım sdece gezd,m öyle görevler falan nasıl öğrenecez acaba? almanca olmasa iyiydi
Ben oynadım bitirdim, zaten 8-10 tane görev var. Ancak bazı görevler aşırı uzun 2-3 saat sürüyo. Oyun almanca ama youtube'da oyunu oynayan başkalarının videolarına bakarak durumu kavradım.