Sıfırdan Bir Motor Almanın Masrafları - Rehber

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kesinlikle eldivenlerin avuç içinde koruma olanlarından al. Dilerim düşmezsin ama insan düşerken olanca kuvvetinle yere şaplak atıyor.
İsmet Abi avuç içi dediğin gibi çok önemli ama bilek koruma da bir o kadar önemli. Yeri geliyor gayri ihtiyari avuç içi dönük düşüyoruz, avuç içi slider ilk darbeyi sönümlese de tüm yük bileğe biniyor, bilek kırığı Allah korusun çok fena bir şey.

Son düzenleme:
Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bazen ben de diyorum ki ekipmana carta curta bu kadar para harcamasaydım şuan hayalimdeki her motoru alabiliyordum bazen iyi ekipman aldığıma pişman oluyorum ta ki giyene kadar sonra bunlar olmasaydı bu kadar konforlu bu aleti süremez zevk alamazdım diyorum

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
İsmet Abi avuç içi dediğin gibi çok önemli ama bilek koruma da bir o kadar önemli. Yeri geliyor gayri ihtiyari avuç içi dönük düşüyoruz, avuç içi slider ilk darbeyi sönümlese de tüm yük bileğe biniyor, bilek kırığı Allah korusun çok fena bir şey.
Ben senin kazanı gördükten sonra düzgün eldiven almaya karar vermiştim, hem avuç içi sliderlı hem bilekte düzgün koruması olan eldiven almıştım ama tam yazlık değil, bilekleri uzun olunca montun züerine çıkıyor kışlık eldiven gibi ama kışlık da değil öyle ortada kalmış bir eldiven almış oldum. Ama güven veriyor, yaz da olsa giyiyorum.

F54

yeni motorunuz hayırlı olsun
gerçekten bu bilinçte olmanız sevindirici bir durum
fiyatların karşısına parantez içinde usd karşılığına da yazsanız seneye bu işlere girecek olanlar usd bazında ne kadar ödemişsin diye daha kolay karşılaştırma yapar
(aq ben bu yatırımcılığın herşeye usd bazında bakmak ne boktan birşey aldığım herşeye usd bazında bakar oldum)
tl den bakınca sanki doğru hesap yapılmayacak sanıyorum

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
fiyatların karşısına parantez içinde usd karşılığına da yazsanız seneye bu işlere girecek olanlar usd bazında ne kadar ödemişsin diye daha kolay karşılaştırma yapar
(aq ben bu yatırımcılığın herşeye usd bazında bakmak ne boktan birşey aldığım herşeye usd bazında bakar oldum)
Yapılmıyor da ondan, fiyatlar geçerliliğini çok çabuk yitiriyor.

• Beğen
Tepkiler: F54
Motosikleti
Bajaj Pulsar N250
Teşekkür ederim.

Olabildiğince bilinçli bir sürücü olmaya çalışıyorum. fiyatlarda dediğiniz gibi g*tü başı ayrı oynuyor ben montu alırken 2 gün sonra %10 zam geleceğini söylemişlerdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar