- Motosikleti
- Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Sen yine de yaz, benim gibi hepsini okuyacak bir kaç dinozor çıkar.Estağfurullah abi ne demek. Ben şahsen yazmayı da çok seven biriyim. Ama işte değişen bu düzende paragraflarca yazıyı kim okur ki diye düşünüyorum istemsizce. Hatta dün bi konu vardı. Birisi uzun uzun yazmış, şuraya gittim, buraya gittim diye. La dedim hiç üşenmemiş bi de yazmış ya, kim okuyacak bunu diyordummeğer okunuyormuş.
Yalnız uzun vlog tarzı videolardan değil de kısa olan reels tarzı videolar yapmayı seviyorum ki öyle senin dediğin gibi 30 dakika filan gezi videolarına ben de çok bakmıyorum![]()
Bu son zamanlardaki video furyası bende tepki oluşturdu, abartıyorum tabi ki ama artık 2 dakikalık video izleyecek sabrım bile yok, iki dakikalık videoda konuşarak anlatılan şey yazılı olsa okuması 30 saniye sürmez. yani yazılı iletişim her türlü daha verimli bir şey, tabi bir tek yazana iş çıkarmış oluyor ama yüzlerde okuyan daha az zaman harcamış oluyor toplamda yine daha verimli oluyor.
Mesela Tomygun çok ügzel gezi yazısı yazıyor, hem güzel anlatım dili var, hem araya bir iki foto ekliyor, tam okumalık, yazıyı bitirince gezmek için gaza gelmelik yazılar oluyor. Ben de ara sıra bizim köfte turlarına çıkınca foruma yazıyorum ki okuyan olursa gezmeye teşvik olsun diye.