- Konu Yazar
iyi akşamlar. bayadır karbüratörümle ilgili sorunum var. ayar tutmuyor. bilen bilir zaten buraya 3.ye bunun hakkında konu acıyorum. neden ayar tutmuyor falan diye, güzel cevaplar aldım ama işe yaramıyor. denenicek herseyi denedik ustayla bırlıkte yok olmuyor. usta en sonunda dedi karbüratör değişcek. benim aklıma az önce arastırırken takıldıgım bısey geldı. sübap ayarı. etkiler mi rolantiyi ? çünkü bazen il merkezine gidiyorum burdan 40km ve gittigimde motor saglamken yani sorun yokken bile ışıklarda durunca bazen pat stop ediyodu zaten rolanti dengesizdi falan. karbüratör ısınınca ayar bozar mı? bozmaz. o zaman siboplar diye düşünüyorum. bi bakalım mı siiboplara ? veya değmez ordan değil karbüratör değiş mi diyeceksiniz?
he bi de, hava filtresini çıkarp elini dayamıştı oraya bu yanlıs hatırlamıyosam sübaplar kaçırıyo mu falan diye bakılan yöntem değil mi? bu yöntemle sibopların ayarsızlıgı belli olur mu ?
he bi de, hava filtresini çıkarp elini dayamıştı oraya bu yanlıs hatırlamıyosam sübaplar kaçırıyo mu falan diye bakılan yöntem değil mi? bu yöntemle sibopların ayarsızlıgı belli olur mu ?
Son düzenleme: